Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİNDE KARNE GÜNÜ HEYECANI.

13 Haziran 2014 Cuma 12:36:17 ÖS 2539 kez okundu.

Tatlı anılarla hatırlayacağımız bir dönemin daha sonuna geldiğimiz bugün, Gülerçinde karne günü olarak hafızalara kazındı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan karne programımız, Okul Müdürümüz Sayın Süleyman SEZGİN’in günün anlam ve önemine belirten konuşmayla sürdü. Okulumuz 5/A sınıfı öğrencilerinin ve dans ve ritim kulübü Öğrencilerinin hazırlamış oldukları dans gösterileri günümüze renk kattı.
Okulumuz Anadolu Lisesi, ilk mezunlarını bu yıl verdi. Mertcan ÖZDAŞ ve Rahmiye UZUN, mezuniyet plaketlerini ve hediyelerini alırken duygu dolu anlar yaşadılar. Anadolu Lisesi birincimiz Mertcan ÖZDAŞ’a ödülünü Okul Müdürümüz Süleyman SEZGİN verdi.
2013-2014 Eğitim öğretim yılı içerisinde Okul Aile Birliğinin düzenlemiş oldukları etkinlikler kapsamında, Okul Aile Birliği başkanımız Sayın Semra ASLAN’a plaket verildi.
Okulumuz Fotoğrafçılık Kulübü Anneler Gününe özel ‘’Canım Annem’’  etkinliği kapsamında düzenlenen Fotoğraf çekiminde en çok oyu alarak ‘’Yılın Canım Annemi’’ seçilen İlknur Soydan Akbulut’a ödül verildi.
Sınıflarda davranışlarıyla çevresine örnek olan öğrencilere onur belgeleri, sınıf rehber öğretmenleri tarafından verilmesinin ardından sınıf birincilerine de ödülleri takdim edildi.
2/A sınıfı, sınıf birincisi Hiranur CEYLAN; 2/B sınıfı, sınıf birincisi Ömer Akın OFLAZCA; 3/A sınıfı, sınıf birincisi Gizem ÖZALP; 4/A sınıfı, sınıf birincisi Elif Azra KUM; 5/A sınıfı,  sınıf birincisi Bersun TUNCA; 6/A sınıfı, sınıf birincisi Oğuzhan NAS; 7/A sınıfı, sınıf birincisi Ece Minel BURSALI; 7/B sınıfı,  sınıf birincisi Elif Ilgın ARAT; 8/A sınıfı, sınıf birincisi Dilara ALIŞIK; 8/B sınıfı, sınıf birincisi Merve Ayçe DUMAN; 9/A sınıfı, sınıf birincisi Ali Fırat ÇINAR; 10/A sınıfı, sınıf birincisi Ebru KOÇ; 11/A sınıfı, sınıf birincisi Ezgi KIRMIZIGÜL; 12/A sınıfı, sınıf birincisi Mertcan ÖZDAŞ oldu.
Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ