Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

GÜLERÇİN ÖDÜLE DOYMUYOR.

04 Haziran 2014 Çarşamba 13:21:37 ÖS 2125 kez okundu.

Sanatla gelen başarının, akademik başarıyı da beraberinde getireceğinin bilincinde olarak sanata duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Gülerçin Koleji, iki farklı yarışmada aldığı derecelerle bu yolda emin adımlarla ilerlediğini bir kez daha gösterdi.
Çerkezköy Organize Sanayi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’Ülkemizde Meslek Liselerin Önemi’’ konulu kompozisyon yarışmasında Gülerçin Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Ayyüce Bilge ÇETİN’in yazmış olduğu ‘’Meslek Lisesi Milletin Parmak İzi’’ başlıklı kompozisyonuyla birinciliği göğüsledi. Organize Bölge Müdürlüğü binasında yapılan ödül töreninde eserini okuyarak misafirlerle paylaşan öğrencimiz, meslek liselerine ve burada yetişen öğrencilerin ülkemize kattıklarına ilişkin tespitleriyle büyük beğeni topladı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim yarışmasında ikinci olarak göğsümüzü kabartan Anadolu Lisesi öğrencilerimizden bir diğeri de Ceren ERCAN oldu. ‘’19 Mayıs 1919’dan Ülkemizin Geleceğine’’ konulu yarışmada başarılı çizimleriyle büyük beğeni toplayan öğrencimiz ödülünü, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Kapalı Spor Salonunda aldı.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ