Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

ANAOKULUNDA ŞENLİK VAR

03 Haziran 2014 Salı 12:56:19 ÖS 1953 kez okundu.

2 Haziran Pazartesi günü Anaokulumuzda şenlik düzenlendi. Programa geçmeden önce velilerimizle öğretmenlerimiz ikram bölümünde sohbet ettikten sonra programa geçildi. 4 yaş grubu Minik Kalpler sınıf öğretmeni Özlem Dönmez’in açılış konuşmasıyla başlayan şenlikler, öğrencilerimizin eğlenceli gösterileriyle sürdü.
Gülen Yüzler sınıfının halk oyunları gösterisi, 4 yaş grubu Minik Kalpler sınıfının dans gösterisi, Müzik Öğretmeni Gülben Yirmibeşler yönetimindeki Uğur Böcekleri korosu, Bilişim Teknolojileri dersi öğretmenimiz Uğur Erdoğan’ın hazırladığı video gösterisi, Minik Kalpler sınıfından Defne Kuzulu ve Selin Minareci’nin solo piyano dinletisi ile öğrencilerimiz eğlenirken misafirlerimiz de keyifli dakikalar geçirdi.
Şenliğimizin en önemli anlarından biri olan Gülen Yüzler sınıfının kep atma töreni esnasında, öğrencilerimiz kadar misafirlerimiz de bir hayli heyecanlı anlar yaşadı. Miniklerimiz, mezun olma sevinçlerini, müzik eşliğinde havaya attıkları kepleriyle taçlandırdı. Ardından öğrencilerimiz, aldıkları mezuniyet belgeleriyle sevinçlerini bir kat daha artırdı.
Minik öğrencilerimizin, özverili çalışmaları sonuncunda gerçekleştirdikleri keyifli etkinlik, eğlenceli oyun ve aktivitelerle sürdürüldü.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ