Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

GÜLERÇİN KOLEJİ’NDE TRAFİK EĞİTİMİ

07 Mayıs 2014 Çarşamba 12:39:48 ÖS 2357 kez okundu.

Gülerçin Koleji’nde Sürücü ve Yaya Eğitimleri çerçevesinde, 6 Mayıs Salı ve 7 Mayıs Çarşamba günlerinde anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerine yönelik Emniyet Amiri Ekrem ÇİÇEK ile Polis Memurları Yaprak TÜRKAY ve Eray YILMAZ tarafından trafik eğitimi semineri düzenlendi.
Eğitim kapsamında: Trafik güvenliğine ilişkin genel hususlar, yaya ve yolcu güvenliğine ait trafik kuralları, okul servis araçlarında yolculuk esnasında uyulacak kurallar, trafik kazalarının sonuçları, kazalardan korunmak için yapılması gereken davranış ve uyulması gereken kurallar, özellikle bilinmesi gereken trafik işaretleri gibi maddeler yer almıştır. Bunların ardından, Trafik Tescil ve Büro Amirliği tarafından hazırlanan trafik konulu slayt ve film gösterimi yapılmıştır. Eğitim sonunda ise öğrencilerimizin trafikle alakalı sorularını polis memuru Eray YILMAZ cevaplandırmıştır.
Trafik eğitimiyle birlikte öğrencilerimiz, trafik kuralları ve kazaların önlenmesinde yapılması gerekenler konusunda bilgi sahibi olmuşlardır. Hayatın her alanında bilinçli bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Gülerçin Koleji bu seminerle, modern yaşamın bir parçası olan ve hayatla birlikte akan trafik konusunda da öğrencilerin daha bilinçli hareket etmesine katkı sağlamıştır.
Çerkezköy Emniyet Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ