Hoş Geldiniz | 29 Mart 2024 Cuma

GÜLERÇİN KOLEJİ – FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ TOPLUM HİZMETİ ÇALIŞMASI KARDEŞ ANAOKULUMUZ İÇİN KIRTASİYE MALZEMESİ TOPLAMA KAMPANYASI.

30 Nisan 2014 Çarşamba 12:48:53 ÖS 2757 kez okundu.

‘’Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü olarak kardeş Anaokulumuz için yapmış olduğumuz toplum hizmeti çalışması kapsamında toplanan tüm kırtasiye malzemesi ve oyuncaklar, Okul Müdürümüz Süleyman Sezgin, Fotoğrafçılık Kulübü Rehber Öğretmeni A. Caner KIYCIOĞLU ve Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Mehmet Can ORHAN tarafından bugün kardeş okulumuza teslim edildi.’’

Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü olarak üç yıldır farklı kampanyalar ile her zaman yanında olmaya çalıştığımız kardeş anaokulumuz Kızılpınar Anaokulu için bu yıl kırtasiye malzemesi kampanyası düzenledik. Kurucumuz Sayın Sait Bülent GÜLERÇİN, Okul Müdürümüz Sayın Süleyman SEZGİN, Anaokulu ve İlkokul Müdürü Sayın Tuğba ZENGİNAL  ve Müdür Yardımcımız Sayın Ömer KÜRKLÜ’ nün büyük destekleri ile 20 Ocak 2014 tarihinde toplum hizmeti çalışmamızı başlattık. Yaptığımız tanıtım çalışmaları ile gerek okulumuz gerekse yerel medyanın ilgisiyle kampanyamızı sadece okul içinde değil dışarıda da tanıtılmasını sağladık. Okul binamız içerisinde oluşturduğumuz platformda tüm yardım malzemelerini toplayıp koliledik. Makastan yapıştırıcıya, fon kartonundan oyuncağa kadar bir çok malzeme ile kampanyamıza en büyük desteği sağlayan arkadaşlarımıza velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca ilgilerinden dolayı, kardeş anaokulumuzun Müdür Yardımcısı Çağdaş ÇELİKÖZ ’e Anaokulu öğretmenimize ve tüm anaokulu çalışanlarına teşekkür ederiz.

GÜLERÇİN KOLEJİ
FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ