Hoş Geldiniz | 16 Nisan 2024 Salı

MİNİ MİNİ BİRLERİN OKUMA BAYRAMI

22 Nisan 2014 Salı 06:57:23 ÖÖ 2791 kez okundu.

Okulumuzun her yıl gerçekleştirmiş olduğu 1.Sınıf Okuma Bayramı şenliği bu yıl 18 Nisan 2014 Cuma günü okul müdürleri, müdür yardımcısı, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin   katılımı ile yapıldı. Sunuculuğunu 1-A sınıfı öğrencileri

Deniz GÜMÜŞ ve Enes DUMAN’ın yaptığı programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Anaokulu/İlkokul Müdürümüz Sayın Tuğba ZENGİNAL’ın, 1-A sınıf rehber öğretmeni Sayın Meltem DORUK’un ve 1-A sınıfı öğrencisi Yade TOKMAK’ın konuşmaları ile devam etti. 1.sınıf öğrencileri Ezgi BİLGÜ, Mehmet Ali TOPRAK ve Esin KOLUAÇIK günün önemi ile ilgili şiirlerini okudu. Ardından Atatürk Oratoryosu, İngilizce ve Almanca gösteriler, ders yılı içinde yapılan çalışmaların yer aldığı video gösterimi, müzik dinletisi, drama gösterileri ve halk oyunları ile programımız devam etti. Programın son bölümünde sınıf rehber öğretmeni Sayın Meltem DORUK öğrencilere okuma belgelerini verdi.

    Derslerde gösterdikleri başarıyı  burada da  sergileyen  miniklerimizin son derece mutlu oldukları gözlerinden okunuyordu.   En  az bizler kadar heyecanlı olan çocuklarımızı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Bugüne  kadar yapılan çalışmalarda sabırlı ve ilgili oldukları için değerli velilerimize çok teşekkür ediyoruz.
 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ