Hoş Geldiniz | 24 Nisan 2024 Çarşamba

B/S/H TÜRKİYE DİREKTÖRÜ İLE KARİYER GÜNÜ

30 Kasım 2018 Cuma 13:53:27 ÖS 1167 kez okundu.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında düzenlenen “Gülerçin’de Kariyer Günleri “etkinliğimizin 29.11.2018 Perşembe günü yapılan etkinlikteki konuğu Makine Yüksek Mühendisi ve B/S/H Türkiye Direktörü Sayın İlyas Kum ile öğrencilerimiz okulumuzda buluştular. Meslek seçimi kişinin yaşamında vermiş olduğu en önemli kararlardan biridir. Meslek seçmek yaşam biçimini seçmek demektir. Kendine uygun meslek seçmiş olan kimseler işlerini severek yapmakta, mutlu ve verimli kişiler olarak meslek yaşamlarını sürdürmekte, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadırlar. Şüphesiz ki, iyi bir gelecek için iyi bir mesleğe ihtiyacımız var. Gülerçin Koleji olarak bu bilincin farkındayız.   Gülerçin Koleji olarak bu kariyer günümüzün amacı: Gerçek bilgi ve önerilerle öğrencileri gelecekleri ile ilgili motive etmek, mühendislik mesleğini öğrencilerimize tanıtmak ve bu meslekte nasıl kariyer yapılabileceğini birinci ağızdan öğrencilerimize aktarmaktır.

 

B/S/H Türkiye Direktörü Sayın İlyas Kum mesleği hakkında bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimize aktardı.1970 yılında KATÜ Makine Mühendisliği’nden mezun olup daha sonra Makine Anabilim Dalında yüksek lisans yaptığı süreci öğrencilerimizle paylaşan B/S/H Türkiye Direktörü Sayın İlyas Kum, öğrencilerimize bu süreci onlarında başarabileceğini vurguladı. Daha B/S/H Türkiye Direktörlüğü’ne uzanan başarı öyküsünü öğrencilerimizle paylaştı. Sayın İlyas Kum, B/S/H Türkiye Direktörü olana kadar yaklaşık 16 yıl boyunca B/S/H firmasında ar-ge kısmında, üretim kısmında mühendislikler ve kampüs yönetim direktörlüğü yaptığının altını çizerek kariyer basamaklarını bir bir çıktığını vurguladı. Daha sonra öğrencilerimize sanayinin dijitalleşme sürecini ve yeni iş imkânlarının doğmasından ve gelecekteki mesleklerden bahsetti. B/S/H Türkiye Direktörü Sayın İlyas Kum, öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak onları aydınlattı. Söyleşimiz hoş ve sıcak bir ortamda gerçekleşti.
B/S/H Türkiye Direktörü Sayın İlyas Kum ile gerçekleştirdiğimiz kariyer günü etkinliğimiz okul müdürümüz Sayın Ömer Kürklü ’nün misafirimize plaket sunumu ile sona ermiştir. Kariyer günümüzde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bir sonraki kariyer günlerimizde görüşmek üzere.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ