Hoş Geldiniz | 27 Nisan 2024 Cumartesi

İSTİKLAL MARŞI OKUMA YARIŞMASINDA GURUR VEREN ÇEKİŞME.

14 Mart 2014 Cuma 14:45:53 ÖS 2931 kez okundu.

“Milletin tarih ve ülküsünü bu nesle yansıtan değer.
Dillerin, kalplerin coştuğu bu dizeler her şeye değer. “

İstiklal Marşı’mızın kabulünün 93. Yıldönümü dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz İstiklal Marşı okuma yarışmamız saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Okul Müdürümüz Sayın Süleyman Sezgin’in konuşmasının ardından jüri üyelerimiz tanıtıldı. Jüri üyelerimiz; Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Edebiyat Öğretmenleri Sayın Nevzat BÖĞÜS ve Sayın Demet ŞENGÜR, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Sayın Ayşegül ÜLKÜ ve Gülerçin Koleji Edebiyat Öğretmeni Sayın Aslı SATIR’dı.

Gülerçin Koleji ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa hazırlamış oldukları Çerkezköy Ortaokullar arası İstiklal Marşı okuma yarışması sonucunda Üçüncü olan öğrencimiz Nurullah Narin Ortaokulu 5/G Sınıfı öğrencisi Elif Öztorun oldu ve ödülünü Gülerçin Koleji Anaokulu/İlkokulu Müdürü Sayın Tuğba ZENGİNAL’dan aldı. İkinci olan öğrencimiz Veliköy Belediyesi Ortaokulu 7/A Sınıfı öğrencisi Şevval Bozkurt oldu ve ödülünü Gülerçin Eğitim Kurumları Müdürü Sayın Süleyman Sezgin’den aldı.. Birinci olan öğrencimiz Kızılpınar Atatürk Ortaokulu öğrencisi Nergis Şevval Gün oldu ve ödülünü Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Hamdi ZENGİNAL’dan aldı.
İstiklal Marşı’mızın Kabulünün 93. Yıldönümü dolayısıyla hazırlamış olduğumuz İstiklal Marşı okuma yarışması programı öğrencilerin Katılım Ödüllerini ve Katılım Sertifikalarını Salon Girişinden almasıyla son buldu.

 


 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ