Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

TOPLANAN OYUNCAKLAR SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ.

26 Şubat 2014 Çarşamba 15:19:25 ÖS 2134 kez okundu.

Gülerçin Koleji olarak aralık ayında başlanan sosyal sorumluluk projesinin ikinci adımı 22.02.2014 tarihinde tamamlandı. KAÇUV için toplanan oyuncaklar lise öğrencileri tarafından sahiplerine götürülmek üzere yollara düşüldü. Bu yolculukta ilk durağımız Esenler Otogardı. Oradan ellerimizde oyuncak dolu kolilerimizle servise yerleştik ve bir sonraki durağımız olan Cerrahpaşa’ya doğru yol aldık. Proje kapsamında KAÇUV Aile Evi ziyaret edilerek öğrencilerimiz konuyla ilgili daha çok bilinçlenmesi ve hediyelerin bizzat elden teslim edilmesi sağlandı.
Proje her anlamda destek sağlayan lise öğrencilerimiz 10A sınıfından BAŞTUĞ ALPEREN KARDEŞ, ÖMER FARUK COMBAŞ 11Asınıfından AYYÜCE BİLGE ÇETİN, İREM YAVUZ, 12A sınıfından MERTCAN ÖZDAŞ ve RAHMİYE UZUN ile birlikte öğretmenlerimizden MEHMET TÜRKMEN, ÖZGE ÖNDÜÇ ve MEHTAP KIYCIOĞLU’nun katılımıyla birlikte ziyaretimiz gerçekleştirildi.
KAÇUV’da bizleri Mete YAPICI oldukça sıcak karşıladı. Oraya girdiğimizde öncelikle kendimizi dezenfekte etmemiz gerektiğini öğrendik bunun için ellerimizi güzelce temzledikten sonra dağıtılan maskelerimizi de kullandık. Mete Bey konuyla ilgili ayrıntı bilgiler verdi. İkram edilen çay eşliğinde çocuk kanserinin aslında %80 oranında tedavi ile olumlu sonuç alınabileceğini öğrendik. Öğrencilerimiz merakla konuyla ilgli bilgileri dinlediler. Aile Evine ve orada bulunan çocuklar için neler yapabileceğimiz konusunda bilgi edindik. Aile evini gezdik hastaneye gitmeyen birkaç çocukla tanıştık. Yeni başlatılan “Oyun Benim İlacım” projesinde yer edinebilmek için çok heyecanlandık. Bu proje için 18 yaş sınırının olması şimdilik başka projelerinde yer almamıza sebep oldu. Bu nedenle şu anki hedefimizi KAÇUV hakkında bir farkındalık yaratmak olarak belirledik. Benzer şekilde neler yapılabileceğimizi öğrendik. Ve daha oradan ayrılmadan KAÇUV için yeni projeler üretmeye başladık.
Toplanan oyuncaklarımızı oyun odasındaki masanın üzerine yerleştirerek onlara güzel bir sürpriz hazırlayarak oradan ayrıldık.
Sonrasında kahvaltı için yakınlarda bulunan bir mekana gidilip orada edindiğimiz bilgiler üzerinden yeni projeler konusunda sohbetimiz başladı ve sonrasında o gün için kendimiz için yapacağımız plana yöneldik. Sonraki durağımız taksim oldu. Taksimden metroyla son durağımız olarak belirledğimiz Cevahir Avm’ye geçtik. Oradan da öncelikle metrobüs sonrasında tekrar metro ile otogara ulaştık. Çerkezköy otobüse bindiğimizde hepimizin yüzünde o gün birilerinin az da olsa mutluluğunda bir payımızın olduğunun huzuru vardı…
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ