Hoş Geldiniz | 27 Nisan 2024 Cumartesi

GÜLERÇİN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN BİR KIŞ KONSERİ.

21 Ocak 2014 Salı 08:35:15 ÖÖ 2677 kez okundu.

Gülerçin Koleji Öğrencilerinin küçük yürekleri Müzik öğretmenimiz Gülben Yirmibeşler’in elleri ile şekillendi ve ortaya masal gibi bir konser çıktı. 20 Ocak 2014 Pazartesi akşamı kurumumuz salonunda düzenlenen konserde salonu inleten alkışlar öğrencilerimiz ve öğretmenimizin başarısının altına atılan bir imzaydı adeta. Heyecanla titreyen elleri mikrofonla buluşan öğrencilerimiz, kâh coşturan kâh hüzünlendiren ezgilerle tüm salonu büyüledi.
Program Okul Müdürümüz Sayın Süleyman Sezgin’in konuşması ile başladı. Konuklarımıza hoş geldiniz dedikten sonra marifet iltifata tabidir atasözünü hatırlatan müdürümüz, öğrencilerimizin yeteneklerini fark eder ve değer verirsek, yarın daha muazzam başarılara imza atarlar diyerek konserimize bu marifetlere iltifat etmeye gelen misafirlerimize öğrencilerimiz adına teşekkür etti.Zamanın nasıl geçtiğini hissettirmeyen harika konser, Gülben Yirmibeşler yönetmenliğinde öğrencilerimiz; Mertcan Özdaş, Elif Azra Kum, Kaan Akbulut, Gediz Tok, Esra Atasoy, Enes Erbay, Ümmügül Ünlü, Ebru Koç, İlkem Eylül Uygun, Ece Nisa Karaca, Yıldıray Çakır, Ceyhun Nasır, Begüm Altıntaş, Begüm Safran, Semanur Bulut, Dilara Alışık ve farklı ses renkleriyle mükemmel uyumu yakalayan Gülerçin Gençlik Korosuyla hafızalara kazındı.  Gesi Bağları’ndan Santa Lucia’ya, Hatırla Sevgili’den J. Krieger Menuet’e kadar çok geniş bir repertuvara sahip olan konser her kalbe ayrı bir melodi ile dokundu. Ünlü besteciler, farklı yöreler ve çeşitli makamlar öğrencilerimizin seslerinde hayat buldu.
Bizi katılımları ile onurlandıran Çerkezköy Kaymakamı Sayın Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Hamdi Zenginal , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Hüseyin Erdoğan, Kurucumuz Sayın Bülent Gülerçin, Okul Müdürlerimiz, Öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimize saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyor, bir başka etkinliğimizde yine hep birlikte olmayı diliyoruz.
 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ