Hoş Geldiniz | 27 Ekim 2024 Pazar

GÜLERÇİN KOLEJİ FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ 2014 YILI TOPLUM HİZMETİ ÇALIŞMASI

16 Ocak 2014 Perşembe 11:51:55 ÖÖ 2870 kez okundu.

TOPLUM HİZMETİ ÇALIŞMAMIZIN KISA TARİHÇESİ

ANAOKULUMUZUN BELİRLENMESİ VE YENİLEME ÇALIŞMASI DÖNEMİ
Kampanyamız Kurucumuz Sait Bülent Gülerçin’in büyük desteği ve onayı ile 16 – 25 Kasım 2011 tarihleri arasında başladı. Bu süreç içerisinde kardeş anaokulumuzu belirledik, 

Öğrenci ve velilerimizin destekleriyle tadilat malzemesi ve nakdi yardımları topladık. Kısa sürede topladığımız yardımlar ile 03 – 04 Aralık 2011 tarihleri arası, Kızılpınar anaokulunda fiziki yapının da genel özelliklerini koruyarak,  plastik ve yağlı boya işlemlerini tamamladık. Gerekli alanlarda çatlak v.b. yerlerde kazıma, kırma işlerini de yaparak alçı ile düzenleme işlerini yaptık. 05 Aralık 2011 tarihi ile kaba boya ve ince inşaat işlerinin bittiği kardeş anaokulumuza çağdaş ve modern anaokullarında kullanılan ve Kızılpınar anaokuluna da uygun mobilya, sandalye, dolap, öğretmen masası, koltuk, oyuncak dolabı, evcilik ve manav köşeleri mobilyaları, müzik köşesi, minder, halı gibi mobilyaları temin ettik ve anaokulumuza yerleştirdik. 06 – 07 Aralık tarihleri arasında elektrik işleri ve perde montaj işlemlerinin yapılırken bu süre içerisinde görsel düzenlemeler oluşturulup, bitirildi. Çok kısa zamanda anaokulumuz da eğitim öğretimi de çok fazla etkilemeden çalışmalarımızı tamamladık.


KARDEŞ ANAOKULUMUZUN YENİ HALİ İLE AÇILIŞ DÖNEMİ
08 Aralık 2011 tarihinde Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk KORKMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi ZENGİNAL, Kızılpınar Ak Parti İlçe Başkanı, Erzurumlular Derneği Heyeti, Kızılpınar İlköğretim Okulu Müdürü Ergun HAMZALI, Müdür Yardımcısı Çağdaş ÇELİKÖZ, Dönemin Anaokulu Öğretmeni Bahar KİRAZ ve Hatice DAVULCU, Özel Gülerçin Anaokulu Müdürümüz Tuğba ZENGİNAL, Görsel Sanatlar Öğretmeni A.Caner KIYCIOĞLU, Özel Gülerçin Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte kardeş anaokulumuzun açılışını gerçekleştirdik.
 

KARDEŞ ANAOKULUMUZ İÇİN OYUNCAK TOPLAMA KAMPANYASI DÖNEMİ
Her oyuncak bir mutluluktur temasıyla 20 Şubat – 20 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlediğimiz kampanyamız ile evlerimizde bir kenarda duran bir çocuğu mutlu edebilecek tüm oyuncaklarımızı okulumuz danışma katındaki toplama alanımızda topladık, toplanan tüm oyuncaklar öğrencilerimiz ile paketlenip yine öğrencilerimiz ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde kardeş anaokulumuza teslim edildi.

VE ŞİMDİ… TOPLUM HİZMETİ ÇALIŞMAMIZIN ÜÇÜNCÜ DÖNEMİNDE KARDEŞ ANAOKULUMUZ İÇİN KIRTASYE MALZEMESİ KAMPANYASINI BAŞLATTIK…
Yeni eğitim öğretim yılında Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü olarak ‘Kardeşimiz için’ teması ile yine veli ve öğrencilerimizin, Çerkezköy ilçe halkının desteğiyle bant, pastel boya, parmak boya, elişi kağıdı, kalem, kağıt, fon kartonu, yapıştırıcı, makas v.b. çocuklara ve anaokullarına yönelik tüm kırtasiye malzemelerini toplayacağız. Yine malzemelerimizi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde kardeş anaokulumuza teslim edeceğiz.. Kampanyamıza 1 adet bile olsa yapıştırıcıyla bile katılabilirsiniz. Destekleriniz için teşekkür ederiz. Not: Kampanyamıza nakdi yardım kabul edilmemektedir. Kırtasiye  kumbaramız ise okulumuz danışma katında yer almaktadır.




 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ