Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

İNGİLTERE’DE YAZ OKULU PROGRAMI

10 Ocak 2014 Cuma 17:34:32 ÖS 2069 kez okundu.

Gülerçin Koleji öğrencileri bugün yaz tatillerini değerlendirmek adına 29 Haziran- 20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşebilecek bir seçenekle tanıştılar. Bülent BİLGE ve Habibe EROL KIZILCIK’ın katılımları, Nermin SUCU’nun detaylı sunumuyla bilgilenen öğrencilerimiz, Mozaik Eğitim Danışmanlık’ın birlikte çalıştığı Myerscough College’ta değerlendirebilecekleri 3 haftada onları nelerin beklediğini öğrendiler. Myerscough College, Liverpool ve Manchester şehirlerine oldukça yakın olmasıyla özellikle de spor seven öğrenciler için ideal bir kampüs olarak görüldü.  9-17 yaş grubu öğrenciler için uygun olan programın sunumu, öğrencilerimizin merakla sorduğu birkaç soru ile son buldu.
Mozaik Eğitim Danışmanlık’ın Myerscough College’ta uygulanmak üzere düzenlediği programda konaklama 24 saat güvenliği mevcut olan kampüs içindeki modern binalarda bulunan 500 kişi kapasiteli yurtlarda tek kişilik banyolu odalarda olacaktır. Programa dâhil olan imkânlar içinde 9 delikli Golf Sahası, Futbol Sahaları, Rugby Sahaları, Oyun Alanları, Kapalı Spor Salonu ve Modern Sınıflar vardır. Program detayları ise şu şekildedir; Pazartesi – Cuma arası her gün 3 saat İngilizce Dersi, derslerin ilk yarısı Gramer ve Kelime Bilgisi egzersizi, ikinci yarısı ise Akıcılık ve Pratik uygulamalar şeklinde olacaktır. Ders dışı aktivitelerde öğrencilerimiz Futbol, Sanat, El Sanatları, Dans, Tenis ve Basketbol ile ilgilenebileceklerdir. Akşam eğlence programı olarak ise Yetenek Show, Disco, Quiz Gecesi, Film Gecesi ve Spor Turnuvaları düzenlenecektir. Haftalık programda 15 saatlik ders, her hafta çok etkinlikli program dâhilinde 2 tam gün 1 yarım gün gezi ve akşamları zengin aktivite programları bulunmaktadır.
Proje Yöneticisi Nermin SUCU’nun da sunumunda belirttiği gibi öğrenilen dil yalnızca yaşanırsa ve konuşulursa kalıcı olur. Bu bağlamda İngilizce Branş Öğretmenleri olarak öğrenilen dilin konuşulduğu ülke kültürüyle bütünleşmesi gerekliliğini savunuyor, öğrencilerimizin yaz tatillerini değerlendirmeleri için 3 haftalık bu yaz okulunun güzel bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.  Başvuruların Şubat ayı başında son bulacağı Yaz Okulu programı hakkında tüm detaylı bilgilere www.mosaicedu.com adresinden ya da 0530 521 96 72 numaralı telefon numarasından ulaşabilirsiniz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ