Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

ÇERKEZKÖYDEKİ TÜM ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ GÜLERÇİN KOLEJİNDE BİLGİLERİNİ YARIŞTIRIYOR…

15 Kasım 2018 Perşembe 06:35:00 ÖÖ 3807 kez okundu.

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji işbirliği ile Çerkezköy ilçesi Ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlenmektedir. Amacımız bilgi paylaşımının yaygınlaşması, öğrencilerin yarışma kültürüne sahip olması ve öğrencilerin sınavlara hazırlanmasına yardımcı olmaktır. Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü bağlı Ortaokullar arası bilgi yarışması öğrencilerin birlikte hareket etme, zamanı verimli kullanma, karar verme becerilerinin sınanmasına olanak tanımaktadır.

 

Çerkezköy Ortaokullar arası bilgi yarışmasına Çerkezköy’deki okullarda olmak ön koşuludur. Ortaokullar arası bilgi yarışması Özel Gülerçin Koleji Çok Amaçlı Konferans salonunda gerçekleştirilecek olup tüm ilgili iş ve işlemlerin koordinesi Özel Gülerçin Koleji tarafından yapılacaktır. Yarışmaya ortaokul bazında herhangi bir kademede okuyan öğrenciler katılabilir. Yarışmanın eleme grubu müsabakaları 08-09 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak olup eleme grubu müsabakalarının saatleri katılan okul sayısına göre belirlenecek ve okullara daha sonraki bir zamanda duyurulacaktır. Final müsabakasında “Türkçe”, “Matematik”, “Sosyal Bilgiler”, “Fen ve Teknoloji” , ”İngilizce” “Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi” olmak üzere toplam 6 dersten 4’ er soru ve Genel Kültürden 6 soru olmak üzere toplam 30 soru sorulacaktır. Final müsabakası ise 10 Aralık 2018 Pazartesi saat 14.00’te olacaktır.

Başvurular Ortaokul ÇEMSİS üzerinden 16 Kasım 2018 Cuma gününe kadar Gülerçin Ortaokuluna gönderilmesi gerekmektedir.

Birinci Olan Okula: Her öğrenciye altın madalya ve çeyrek altın verilecektir.( Asil ve yedek öğrenci olmak üzere her bir öğrenciye bir çeyrek altın) Kazanan okula da birincilik plaketi verilecektir.

İkinci Olan Okula: Her öğrenciye gümüş madalya verilecektir.( Asil ve yedek öğrenci olmak üzere) Kazanan okula da ikincilik plaketi verilecektir.

Üçüncü Olan Okula: Her öğrenciye bronz madalya verilecektir.(Asil ve yedek öğrenci olmak üzere) Kazanan okula da üçüncülük plaketi verilecektir.

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji ; yarınlarımız geleceği olan öğrencilerimizin,  gelişimleri açısından, onları daha da iyiye ulaştırmak için birçok aktivite düzenlemeye devam edecektir. Gülerçin Koleji olarak eğitime önem veriyoruz ve bu sayede hedeflerimize iyi bir eğitim sayesinde ulaşacağımıza inanıyoruz.

 

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI


 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ