Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

07 Ekim 2013 Pazartesi 12:05:05 ÖS 7150 kez okundu.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nün kutlanma amacı; hayvanlara karşı sevgi ve acıma duyguları uyandırmak, onları korumak ve haklarına saygı duyulmasını sağlamak olduğundan o günün anlamını bir kez daha öğrencilerimize kavratmak için okulumuzda küçük bir program gerçekleştirdik. 
    4/A sınıfından Azra BILTIR’ ın sunuculuğu üstlendiği programda; 3/A sınıfı öğrencisi Beril Kartal günün anlam ve önemini, 2/A sınıfından Miray ÖZCAN ve Berke KAZCI,2/B sınıfından Hira ÖLKER ve Yavuz Selim BULUT ve 3/A sınıfından Poyraz KULAÇ şiirler okuldular. Devamında 4/A sınıfından Furkan OKTAY adlı öğrenci hayvanların korunması için neler yapmamız gerektiği ile ilgili bir yazı okumuştur. Program,1/A sınıfı öğrencilerinin şarkılarıyla son bularak keyifli ve anlamlı bir şekilde bitirilmiştir.
  Bunun yanında öğrencilerimiz bu özel günle ilgili olarak hazırladıkları sloganları okul koridorlarında göstererek günün anlamının arkadaşlarına yaşatmışlardır. Programa katılan ve programı sabırla dinleyen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ