Hoş Geldiniz | 23 Nisan 2024 Salı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADIK

17 Eylül 2013 Salı 13:00:16 ÖS 2614 kez okundu.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılının ilk günü, İlköğretim Haftası Kutlama Programımıza; Kurucumuz S. Bülent GÜLERÇİN, Okul Müdürümüz Süleyman SEZGİN, Müdür Yardımcımız Tuğba ZENGİNAL, öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz ve çok sayıda davetli katıldı.             
          8.sınıf öğrencilerimizden Münevver Dilara  ALIŞIK ve Enes ERBAY’ın sunduğu törenimiz; Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk, Türk büyükleri ve aziz şehitlerimizin manevi huzurlarında bir dakikalık saygı duruşunun ardından hep birlikte büyük bir coşkuyla İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. 4.Sınıf öğrencimiz Senem Beril TEMİZ öğrenci andını okudu.
          
          Okul Müdürümüz Süleyman SEZGİN’in açılış konuşmasının ardından Kurucumuz Bülent GÜLERÇİN’in konuşmasını dinledik. 7.Sınıf öğrencilerimizden Behiç Oğulcan SAPAN İlköğretim Haftası ile ilgili konuşmasını yaptı. 4/A Sınıfıöğrencilerimizden Tuanna AVAN ve Osman Efe FERHATOĞLU ‘İlköğretim Haftası’’ adlı şiiri okudular. 2/A Sınıfı öğrencilerimizden Ayberk Dengiz GÖRE ve 2/B Sınıfı öğrencilerimizden Ebru SAYAN ‘‘Okulumuz" adlı şiiri okudular. Sekizinci sınıf öğrencilerimiz birinci sınıf öğrencilerimize ‘‘Hoşgeldiniz’’ hediyelerini verdiler. Okulumuz 5/A Sınıfı öğrencilerimizden Gediz TOKU ve Müzik Öğretmenimiz Gülben YİRMİBEŞLER ‘in piyano ile eşlik ettiği gitar dinletisi ile bazen duygusal bazen coşkulu anlar yaşadık. 7. Sınıf öğrencilerimizden Nilay ÖZCAN solo gitar dinletisi ile büyük bir ilgi topladı. 4/A Sınıfı öğrencilerimizden Elif Azra KUM ve Müzik  Öğretmenimiz Gülben YİRMİBEŞLER’in kemanla eşlik ettiği piyano dinletisi tüm davetlilerin beyenisini topladı. 6/A Sınıfı öğrencilerimizden Begüm SAFRAN ve Müzik Öğretmenimiz Gülben YİRMİBEŞLER’in piyano ile eşlik ettiği keman dinletisi ilgiyle dinlendi. 7. Sınıf öğrencilerimizden Simge Nur DORUK ‘‘Gülnihal’’ adlı Türk Sanat Müziği eserini seslendirdi. 12/A Sınıfı öğrencilerimizden Mertcan ÖZDAŞ’ın piyano dinletisi programa renk kattı. Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu koro dinletisi herkesi etkiledi. 7. Sınıf öğrencilerimizden Elif Mirsu ARSLAN, Simge Nur DORUK ve Özge ÖZKAN’ ın dans gösterisi ile keyifli anlar yaşadık. İlköğretim Haftası Kutlama Programımız gelenekselleşen ağaç dikme töreninin ardından sona erdi.  
           Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz…
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ