Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

YAZ OKULUNDA BİR DÖNEM DAHA BİTİYOR

24 Temmuz 2013 Çarşamba 10:03:28 ÖÖ 2395 kez okundu.

       2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Özel Gülerçin Koleji  ikinci  dönem  yaz okulu dolu dolu geçen  bir döneminin daha sonuna gelmenin mutluluğunu yaşıyor. Gülerçin Koleji’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği

yaz okulunun bu yılki ikinci  dönemi sona erdi.
     Anaokulu 3,4,5 yaş ,  İlkokul 1,2,3,4. sınıf öğrencileri ile   5. ve 6. Sınıf öğrencilerinin katılım gösterdiği yaz okulu birinci döneminde olduğu gibi ikinci döneminde de online casino tüm hızıyla devam etti. Yaz okulumuz, üç hafta süreyle yüzme, basketbol, voleybol, tenis, mini futbol, zeka oyunları, yabancı dil bilgisayar,müzik,drama, araştırma sorgulama gibi aktivitelerle dolu bir  döneminin daha sonunda bulunmaktadır. Öğrencilerimiz tüm aktivitelerde hem eğleniyorlar hem de yeni şeyler öğrenerek yaz tatillerini  keyifle geçiriyorlar.

 

Ücretsiz servis imkanı ve öğle yemeğinin bulunduğu yaz okulu siz değerli öğrencilerimizin daha iyi bir tatil geçirmesi için her geçen yıl kendisini  geliştirerek devam etmektedir. Yaz okulumuzda bizlerle birlikte olan değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yaz okulumuzun üçüncü döneminde tekrar görüşmek üzere…


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ