Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

2013 YAZ OKULUMUZ 1.DÖNEMİ AKTİVİTELERİYLE DEVAM EDİYOR…

28 Haziran 2013 Cuma 11:22:21 ÖÖ 2767 kez okundu.

Anaokulu 3,4,5 yaş ve İlkokul 1,2,3,4. Sınıf Öğrencilerine özel yaz okulumuz, üç hafta süreyle Yüzme, basketbol, voleybol, tenis, badminton, mini futbol, ebru, heykel, fotoğraf, mozaik, resim, bilgisayar, araştırma sorgulama, zeka oyunları, yabancı dil gibi aktivitelerle devam ediyor.

İçerisinde ücretsiz servis imkanı ve öğle yemeğinin bulunduğu yaz okulumuzda öğrencilerimiz tüm aktivitelerde bireysel yeteneklerini ve bilgilerini konuşturarak hem eğleniyorlar hem de yeni şeyler öğrenerek çok farklı bir yaz tatili geçiriyorlar.
Birinci döneminde; Yüzme, basketbol, voleybol, tenis, badminton, mini futbol, ebru, heykel, fotoğraf, mozaik, resim, bilgisayar, araştırma sorgulama, zeka oyunları, yabancı dil gibi bir çok aktivitelerle devam eden yaz okulumuz yeni aktiviteleri ile ikinci döneminde de sizlerle olacak.
Özel Gülerçin Eğitim Kurumları kurulduğu bölgede, sahip olduğu misyonu ve vizyonuyla daima veli ve öğrencisinin yanında olan eğitim programları ile çok yönlü bir eğitim olanağı sunmaya devam ediyor…
Bize güvenen ve inanan değerli velilerimize sevgili öğrencilerimize teşekkürler…


Anaokulu 3,4,5 yaş ve İlkokul 1,2,3,4.Sınıf Öğrencilerimize yönelik yaz okulumuzun  2. Ve 3. Dönemine  ayrıca diğer yaz programlarımıza online kayıt olmak ve bilgi almak için tıklayınız.

 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ