Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİN KOLEJİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU….

11 Haziran 2013 Salı 13:13:09 ÖS 3328 kez okundu.

10 Haziran 2013 Pazartesi Akşamı, Özel Gülerçin Koleji    8.sınıf öğrencileri, düzenlenen balo ile mezuniyet gururunu yaşadılar.
Okulun bahçesinde müzik eşliğinde yapılan kokteylin ardından programa geçilirken öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerinin giderek artan heyecanları gözlerden kaçmadı. Sunuculuğunu Mirsu Arslan ve Mehmet Can Orhan’ın yaptığı program 8/A sınıf Rehber Öğretmeni ve Ortaokul Müdür Yardımcımız Sayın Ömer KÜRKLÜ’nün konuşmasıyla başladı.Programın devamında Okul Müdürümüz Sayın Süleyman SEZGİN   ve  Kurucumuz Sayın Bülent GÜLERÇİN konuşmalarını yaptılar.Mezun öğrenciler adına Ahmet Asrın GÜLEÇ’in yaptığı içten konuşmayla gece devam etti.
Programda yıl boyunca çeşitli yarışmalar, turnuvalar ve etkinliklerde okulumuzu temsil eden öğrencilere madalyaları  verildi. Okul birincisi Şule AKKAYA Yaş Kütüğü'ne isminin yazdığı dönem rozetini çaktı. Duygusal anların yaşandığı Devir Teslim Töreninde 8. sınıf öğrencileri, 7. sınıf öğrencilerine Bayrak ve Flama teslim etti.
8.sınıf öğrencileri geçici mezuniyet diplomalarını alırken öğrencilerimizin eğitim sürecinde onlara en büyük desteği sağlayan aileleri de   gururla onların yanlarında yer aldılar.Büyük bir mutluluk veonurla  keplerini atan öğrenciler, dilek balonlarını da uçurdular.
Mezuniyet gecesine katılan öğrenci ,öğretmen ve konuklar canlı müzik performansı eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ