Hoş Geldiniz | 27 Nisan 2024 Cumartesi

GÜLERÇİN’DE GELENEKSEL 23 NİSAN ŞENLİKLERİ

24 Nisan 2013 Çarşamba 10:33:06 ÖÖ 2682 kez okundu.

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji tarafından geleneksel hale getirilen ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan Çocuk Şenliği’nin dördüncüsü okulun etkinlik salonunda gerçekleştirildi.
 Sunuculuğunu Mehmet Can Orhan ile Simge Nur Doruk’un yaptığı program Mustafa Kemal ATATÜRK ve Aziz Şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu, ardından Müzik öğretmenimiz Nükhet ÖZTÜRK yönetiminde İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Daha sonra Okul Müdürümüz Sayın Süleyman Sezgin açılış konuşmasını yaptı. Öğrencilerimizden Almira Şevval ERDENİZ, Defne NADİRLER, Ayşe Selin SÖNMEZ,  Anaokulu Mutluluk sınıfı öğrencileri, Anaokulu Barış Sınıfı öğrencileri şiir ve yazılarıyla programa renk kattılar.
2/A, 3/A ve 4/A sınıfı öğrencileri halk oyunları gösterisiyle; 2A, 3/A, 4/A,5/A sınıfı öğrencileri tiyatro ve drama etkinlikleriyle; 2A sınıfı öğrencileri söyledikleri şarkılarla izleyicilere keyifli anlar yaşattılar.
BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ YARIŞMALAR DÜZENLENDİ   
Okulun Sınıf Öğretmenlerinden Zeliha Tokuç’un sunumuyla sandalye kapma, halat çekme, elma yeme, yoğurt yeme, yumurta taşıma ve yetenek sizsiniz,balon patlatma,uzaktan kumandalı araba  yarışmaları yapılırken, öğrenciler ve konuklar yapılan yarışmalar esnasında keyifli dakikalar geçirdi. Programda ayrıca veliler tarafından yapılan birbirinden lezzetli yiyecekler de konuklara ikram edildi.
Yarışmalarda birinci olan öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Programın sonuna doğru Zeliha Tokuç, sandalye kapma yarışması için velileri de ikna ederken veliler de birbirleriyle yarışarak keyifli dakikalar geçirdi. Program 'Yetenek sizsiniz’ adlı yarışma ile son buldu.
Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği şenlikte öğrenciler geçmiş dönemlere ait birbirinden güzel yarışmalarla eğlenceli vakit geçirirdi

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ