Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

HAYALİMDEKİ OKUL RESİM YARIŞMASI.

27 Mart 2013 Çarşamba 07:07:01 ÖÖ 3436 kez okundu.

         Özel Gülerçin Eğitim Kurumları; Eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında gelişim ve yeniliklere açık, yüzyılın gerektirdiği bilgi ve teknolojik donanıma sahip kültürel değerleri benimsemiş, güçlü kurumsal kültürü ve kimliği ile örnek bir eğitim kurumudur.

        Öğrencilerinin bireysel farklılıklarını bilen, kişisel potansiyel ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine imkan sağlayan, yeniliklere açık, eğitim teknolojilerini kullanan, en az bir yabancı dili çok iyi öğrenen, bilgi çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak eğitim ortamına sahip olan Özel Gülerçin Eğitim Kurumları 2013 yılı itibariyle her yıl Mart aynın ilk haftası içerisinde Görsel Sanatlar eğitimi bölümünün rehberliğinde ‘Hayalimdeki Okul’ adlı resim yarışması düzenleyerek, Görsel sanatlar – Resim alanında yetenekli öğrencilerin eğitimine destek olmak, onları toplumda faydalı bir birey olarak kazandırmayı amaçlamaktadır.
         Yarışmamızla ilgili tüm bilgileri aşağıdaki linki tıklayarak öğrenebilirsiniz. Katılan tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Yarışma Şartnamesi ve ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ.
 

 

 


 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ