Hoş Geldiniz | 27 Nisan 2024 Cumartesi

GÜLERÇİN KOLEJİNDE KARNE HEYECANI.

25 Ocak 2013 Cuma 12:33:10 ÖS 3577 kez okundu.

Gülerçin Kolejinde ilk ve en önemli hedef eğitimdir Çağdaş insan yetiştirmektir. Çünkü bireyin değeri ve onuru iyi eğitimin temelini oluşturur. Bu ilkelerden hareketle eğitim veren kurumumuzda bir dönemi daha tamamladık. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören  öğrencilerimiz bugün karne heyecanı yaşadı.

Bu özel günü  velilerimizin de katıldığı güzel bir programla kutladık. Kerem YAVUZ, Elif Ilgın ARAT'ın sunuculuğunu yaptığı programımız Okul Müdürümüz Sayın Süleyman Sezgin’in konuşmasıyla başladı. Programımızda dönem boyunca çeşitli alanlarda başarı gösteren öğrencilerimize ödüller verildi.
4A sınıfı öğrencilerinden Ayşe Selin SÖNMEZ, Mustafa CEBECİ;
5A sınıfı öğrencilerinden Simanur CEYLAN, Evrim İLKYAZ,  Serhat DEMİR;6A sınıfı öğrencilerinden Nilay ÖZCAN, Özge ÖZKAN, Ece Minel BURSALI;6B sınıfı öğrencilerinden Emre ÇOLAK, Ekin Arian ORNELAS, Hatice Merve USLU;7A sınıfı öğrencilerinden Dilara ALIŞIK, Kerem YAVUZ, Samet SERBEST, Enes ERBAY;8A sınıfı öğrencilerinden Oya HOBAN,  Ahmet Asrın GÜLEÇ;lise öğrencilerimizden Ezgi KIRMIZIGÜL, dönem içindeki örnek davranışları, akademik başarı, sosyal faaliyetlere katılımı, arkadaşlar arası uyumu ile ONUR BELGESİ almaya hak kazandılar.
Güzel davranışların kalıcılığını sağlamak amacıyla okulumuzda yürütülmekte olan YEŞİL KART UYGULAMASINDA örnek davranışlarıyla Emre ÇOLAK ve  Samet SERBEST ödüllerini aldılar.

Toplum Hizmetleri Çalışmaları kapsamında düzenlenen ATIK PİL TOPLAMA yarışması neticesinde İlköğretim Okulu 5-A sınıfı ve Anaokulu BAŞARI sınıfı öğrencilerine hediyeleri verildi.

Okulumuzun yaptığı Zambak deneme sınavlarında 500 tam puan alarak dereceye giren 3-A sınıfı öğrencilerinden:
Ece Nisa KARACA,Derya ŞAHİN,Elif Azra KUM,Arda DUMAN,Defne NADİRLER ödüllerini aldılar.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 09 Ocak 2013 tarihinde yapmış olduğu deneme sınavında 10700 öğrenci içerisinde 500 tam puanla il birincisi olan 8-A sınıfı öğrencilerinden OYA HOBAN ile AHMET ASRIN GÜLEÇ’e ödülleri verildi.


2012-2013 yılı I.Dönem not ortalamalarına göre sınıf birincileri 5A sınıfından Simanur CEYLAN, 6A sınıfından Ece Minel BURSALI, 6B sınıfından Hatice Merve USLU, 7A sınıfından Münevver Dilara ALIŞIK, 8A sınıfından Oya HOBAN,9A sınıfından Ceren ERCAN,10A sınıfından Ezgi KIRMIZIGÜL,11A sınıfından Sultan Alara  ÇETİN de törende ödüllerini aldılar.
Ödüllerini öğretmenlerinden alan öğrencilerimiz tatlı heyecanlar yaşadılar.
Öğrencilerimizin karnelerini almak üzere sınıflarına geçmeleri ile programımız sona erdi.,
Tüm öğrencilerimize iyi tatiller  diliyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ