Hoş Geldiniz | 16 Nisan 2024 Salı

YERLİ MALI YURDUN MALI.

17 Aralık 2012 Pazartesi 14:14:24 ÖS 2714 kez okundu.

    Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası kapsamında düzenlediğimiz etkinliklerin ilki 13 Aralık Perşembe günü yaptığımız fabrika gezisiydi. Bu gezi,Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Şark Mensucat Fabrikasına yapıldı. Gezinin amacı, öğrencilerimize yerli malların üretilirken hangi aşamalardan geçtiğini kavratmaktı. Bu nedenle Şark Mensucat Fabrikasında kumaşların boyanması ve desenlenmesi işlemi birebir öğrencilerimiz tarafından gözlemlendi. Oldukça verimli ve güzel geçen bu gezi, amacına uygun bir şekilde gerçekleşmiştir.
    Diğer bir etkinlik ise 14 Aralık Cuma günü Yerli Malı haftasının önemi kısa bir programla gerçekleşti.1. sınıflar ve 3. Sınıflar şiir okuyarak,2. Sınıflar şarkı söyleyerek,4. Sınıflar ise özlü söz ve yazılar okuyarak programa katıldılar.
     Son etkinlik de öğrencilerimizin günün anlam ve önemine uygun yiyeceklerin okula getirilmesi ve beraber  yenmesiydi.Her sınıf kendi masasına oturarak beraberce getirdikleri yiyecekleri yediler.Yerli malların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladılar.Bizde güzel bir gün geçiren öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ