Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

İSTANBUL’DA GÜZEL VE ANLAMLI BİR GÜN.

17 Aralık 2012 Pazartesi 14:02:04 ÖS 2208 kez okundu.

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin İstanbul’daki liseleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla 14 Aralık Cuma günü İstanbul’a doğru yola çıktık. Gezideki ilk durağımız Cağaloğlu Anadolu Lisesi oldu. Okulun tarihi dokusu ve öğrencilerin yıl içerisinde yapmış oldukları etkinlikler bizleri gerçekten etkiledi. Daha sonra ki durağımız Beşiktaş Anadolu Lisesi idi. Okulun boğaz manzarası ve tarihi binası çok etkileyiciydi. Öğretmenleri ve öğrencileri çok sıcakkanlı davrandılar.
Öğleden sonra ise Kadıköy’e geçerek buradaki İstanbul Atatürk Fen Lisesini ziyaret ettik. Fiziki yapısı, gerçekleştirilen akadamik çalışmalar öğrencilerin ilgilerini ve meraklarıını çekti. 2011 – 2012 Eğitim öğretim yılında okulumuzdan mezun olan öğrencimiz Melisa Özay’ı  Atatürk Fen Lisesinde görmek öğrencilerimiz için bu okulun imkansız olmadığını da ispatlamış oldu. Öğrencilerimiz Melisa ile hem hasret giderdiler hem de merak ettikleri soruları sordular.
Gezimizin son durağı Torrium alış veriş merkezi idi. Öğrencilerimiz hem alış veriş yaptılar hem de eğlence merkezinde doyasıya eğlendiler.
Bu gezi ile amacımız; sınava hazırlık yolunda öğrencilerimizi biraz daha yüreklendirebilmek ve ufuklarını geliştirmek idi.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ