Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ SON GEZİSİ…

11 Haziran 2012 Pazartesi 13:17:45 ÖS 3438 kez okundu.

2011 – 2012 Eğitim öğretim yılı 8 Haziran Cuma günü bitti ama gezilerimiz bitmedi.  10 Haziran Pazar günü gerçekleşen son gezimizin ilk durağı Anıtkabir idi. Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün naşının bulunduğu Anıtkabir de öğrencilerimiz müzeleri gezerek Atatürk’ümüz hakkındaki bildiklerini tazelediler. Anıtkabir’i gezdikten sonra güzel bir öğle yemeği ile enerjilerini toplayan öğrencilerimiz Feza Gürsey Bilim Merkezindeki deney stantların da birçok deneyi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz deneyleri yaparken fen ve teknoloji dersinin hayatın bir parçası olduğunu bir kez daha anladılar.
Odtü Fizik Bölümünün aracılık yaparak getirttiği Cern Sergisine gelen öğrencilerimiz evrenin nasıl oluştuğunu, atomları oluşturan parçacıkların da olduğunu simülasyonlar yardımıyla kendileri keşfettiler.
Gezimizin son durağı olan ANKAmall  Avm de öğrencilerimiz akşam yemeklerini yedikten sonra eğlence parkında doyasıya eğlendiler.
Uzun ve yorucu olan ama bir o kadar da zevkli, eğlenceli ve buram buram bilim fen kokan günümüzde bizlerle birlikte olan öğrencilerimize, bilişim teknolojileri öğretmenimiz Sümeyye Engin Burduroğlu’na, görsel sanatlar öğretmenimiz A.Caner Kıycıoğlu’na ve gezimizi düzenleyen ve her zaman “Fen Hayattır” diyen  fen ve teknoloji öğretmenimiz Ali Alan’a  teşekkür ederiz. 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ