Hoş Geldiniz | 24 Nisan 2024 Çarşamba

GÜLERÇİN ANADOLU LİSESİNDE 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ İLK MÜNAZARASI YAPILDI

11 Ekim 2018 Perşembe 13:29:05 ÖS 1118 kez okundu.

111 Ekim 2018 Perşembe günü 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk münazarasını okulumuz konferans salonunda yaptık. İlk münazaramız 10-A ve 11-A sınıfları arasında oldu. Münazaramızın konusu ‘’ İnternet ve sosyal medya birey ve toplum için zararlı mıdır yoksa yaralı mıdır? ‘’ olmuştur.

Münazaradaki çekişme görülmeye değerdi. Yapılan bu münazaraya 10-A sınıfını temsilen Aleyna Kabaklar, Koray Akbaba, Ensar Ergan ve Enes Furkan Combaş katıldı.  Münazaraya 11-A sınıfını temsilen Umut Sarıca, Begüm Altıntaş, Ümmügül Ünlü ve Ali Buldu katıldı. Münazaranın başkanlığını da 9-A sınıfı öğrencimiz Sercan Erdeğer yaptı.
 Münazarada 10-A sınıfı öğrencileri “’ İnternet ve sosyal medya birey ve toplum için zararlıdır.”, 11-A sınıfı öğrencileri “İnternet ve sosyal medya birey ve toplum için yararlıdır.” tezlerini savundular. Münazara sırasında öğrencilerimiz tezlerini çok iyi savundular ve kendilerini iyi bir şekilde ifade ettiler. Çekişmeli bir şekilde geçen münazaramızın kazananı jürimizin verdiği 897 puanla “İnternet ve sosyal medya birey ve toplum için yararlıdır.” tezini savunan 11-A sınıfı öğrencileri oldu.  10-A sınıfı öğrencileri ise 862 puan aldı. Bu güzel münazaraya katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.
 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ