Hoş Geldiniz | 20 Nisan 2024 Cumartesi

BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMI ÖĞRENCİLERİMİZDE.

20 Nisan 2012 Cuma 14:21:01 ÖS 2912 kez okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında öğrencilerimiz, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali ERTEM’ in makamını ziyaret ederek, kısa süreliğine de olsa Belediye Başkanı olmanın heyecanını yaşadılar.

İlk olarak 1-A Sınıfı öğrencimiz Gizem ÖZALP Belediye Başkanlığı koltuğuna oturarak, gelecekte Çerkezköy için yapacaklarını basın mensuplarıyla paylaştı. Basın mensuplarının soruları üzerine en kısa sürede yolların düzeltilip, çukurların kapatılacağını söyledi. Daha sonra başkanlık koltuğuna oturan Azra BILTIR, Çerkezköy’ün havasını temizlemek amacıyla doğalgaz kullanılması gerektiğini belirtti. 3-A sınıfı öğrencimiz Efe Anıl ÖZTÜRK’ te Çerkezköy’ de yardıma muhtaç ailelerin belirlenip onlara yardım edileceğini belirtti.
Belediye Başkanı Ali ERTEM ve personeliyle hoşça vakit geçiren öğrencilerimiz, Belediye Başkanına çiçek sunarken, Başkan’ da öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdi.
Ziyaretin son bölümünde öğrencilerimiz Belediyenin diğer bölümlerini de gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ