Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

ÇERKEZKÖY ÖĞRETMENLERİ GÜLERÇİN KOLEJİ’NDE SEMİNERDE BULUŞTU.

03 Mart 2012 Cumartesi 15:27:45 ÖS 3962 kez okundu.

3 Mart 2012 Cumartesi günü İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi Zafer ERKOÇ tarafından Çerkezköy’de görev yapan ilköğretim ve anaokulu öğretmenlerine ‘’Sınıf Yönetiminde Ustalaşmak’’konulu eğitim semineri verildi. Seminer 232 öğretmenin katılımı ile gerçekleşti.

10.00’da Gülerçin Koleji Müzik Öğretmenimiz Nükhet ÖZTÜRK’ ÜN müzik şöleni ile başlayan seminer 12.30-13.30 arası kokteyl ile devam etti ve 15.30’da sertifika töreni ile son buldu. Okul müdürümüz Oktay BECERİK seminerin açılış konuşmasını yaparak katılımlarından dolayı tüm öğretmenlere teşekkür etti ve sözü Zafer ERKOÇ’a bıraktı. Sertifikalı eğitim semineri sonunda kurucumuz Sait Bülent GÜLERÇİN Zafer ERKOÇ’a teşekkür ederek plaketini takdim etti. Okul müdürümüz Oktay BECERİK ve Okul Müdür Yardımcımız Tuğba ZENGİNAL ‘da Zafer ERKOÇ ve asistanlarına teşekkür ederek onur sertifikası ve çiçek takdim ettiler. Katılımcı öğretmenler seminer sonunda Gülerçin Koleji okul idaresine teşekkür ederek memnuniyetlerini bildirdiler ve bu seminerlerin devamının gelmesini temenni ederek hatıra fotoğrafının ardından okulumuzdan ayrıldılar.
Gülerçin Koleji olarak Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi Zafer ERKOÇ’a, seminerimize katılan Çerkezköy Öğretmenlerine, katkılarından dolayı başta Kurucumuz S.Bülent GÜLERÇİN’e ve Gülerçin Koleji öğretmen ve personeline teşekkür ediyoruz.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ