Hoş Geldiniz | 23 Nisan 2024 Salı

ABANT ‘’MUHTEŞEMDİ’’

16 Ocak 2012 Pazartesi 13:10:59 ÖS 3728 kez okundu.

     Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık kulübü öğrencileri ve okulumuzun Görsel Sanatlar Öğretmeni A.Caner KIYCIOĞLU ’nun girişimleriyle okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni Meliha TURAMAN,  Fen ve  Teknoloji Öğretmeni Ali ALAN’ın destekleri ile Abant gezimiz öğrenci ve velilerimizin katılımıyla hava muhalefeti ve yol durumunun risklerine rağmen gerçekleşti.
    Öğrencilerimiz bu gezimizde Abant’ta karın keyfini doyasıya çıkardılar.

 

Abant gölünün çevresinde yer alan kayak pistlerinde bol bol kayan öğrencilerimiz kar topu oynayarak ve kardan adam denemeleriyle bol eğlenceli bir gün geçirdiler. Etkinliğimiz içinde yer alan mangal keyfinin yanında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilimdalı Öğrencilerinden Onur TULGAY ve Ömer Faruk ATLI ‘nın sürpriz canlı müzik keyfiyle de müzik ve mangal keyfini bir arada yaşadılar. Heyecan ve eğlencenin yanında yardımseverliğin ve birlikte olmanın vermiş olduğu bilinçle kara saplanmış bir aracıda kurtaran öğrencilerimiz kısaca Abant’ta güzel bir hafta sonu geçirdiler.
     Etkinliğimizin diğer bir adımını Bolu Highway AVM’de geçiren öğrencilerimiz burada buz pateni yaparak ve çeşitli oyun alanlarında da oyun oynayarak konser vb. etkinliklere katılarak gün bitiminde Çerkezköy’e geri döndüler. Bu gezimizde katkılarından dolayı okul yönetimimize, canlı müziğimiz için Onur TULGAY ve Ömer Faruk ATLI’ya ulaşımımız için Türkay Seyahate ve okulumuzun destek birimlerinden kantin görevlimiz ve mangalımızdaki büyük destekçimiz Habib YANIK’a…

çok Teşekkürler…

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ