Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ’NÜ UNUTMADIK

22 Eylül 2018 Cumartesi 06:43:52 ÖÖ 821 kez okundu.

Hatırlanacağı üzere, 15 Temmuz gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak, milletimiz, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz, kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Artık her yıl, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde kendilerini gönülden yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız.
Gülerçin Eğitim Kurumları olarak bu özel günü, özel bir programla andık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Programımız Okul Müdürü ÖMER KÜRKLÜ’ nün konuşması ile devam etti. Ardından 9 A  sınıf öğrencisi Sercan ERDEĞER ve 10 A sınıfı öğrencisi Ensar  şiirlerini okudu. Programımızda günü çarpıcı bir şekilde anlatan videolar izlendi.
 

          15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Programı hazırlayan Türkçe- Edebiyat Bölümü öğretmenlerine ve katılan herkese teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz Demokrasi Zaferimiz kutlu olsun !

Gülerçin Eğitim Kurumları…
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ