Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

BUGÜN OKULUMUZDA ÇOOOK UZAKLARDAN MİSAFİRİMİZ VARDI; KANADA’DAN…

16 Aralık 2011 Cuma 14:06:23 ÖS 4126 kez okundu.

Kanada doğumlu, Yabancı Diller Eğitim Danışmanı John Barth bugün okulumuzu ziyaret etti. İngilizce Öğretmenimiz Özlem Gökçe ile 3-5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin derslerine girerek onlarla keyifli sohbetler yaptı.
Misafirimiz; okulumuzda uygulanan yabancı dil politikasından, öğrencilerimizin İngilizce seviyesinden, İngilizceye karşı sevgi ve ilgilerinden oldukça etkilendi. Tüm sınıflarımızda konuşma etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerimiz Türkçe kullanmadan İngilizce iletişim kurmanın hazzını yaşadılar ve önemini daha iyi anladılar.

 

Halen yürütülmekte olan Comenius Sanat Projesi  ile igili yapılan çalışmaları ve okulumuzu gezen John Barth, kolejimizde verilen yabancı dil eğitimini, proje kapsamında ve dışında uygulanan sanatsal faaliyetleri, çok etkileyici buldu. Okulumuzun İstanbul’daki birçok okulun yakalayamadığı standartlarda olduğunu vurguladı.
2-A sınıfı öğrencilerimizden Azra BILTIR’ ın yaptığı ebru çalışması ve 5-A sınıfı öğrencilerimizden Simge Nur DORUK’ un yaptığı resim çalışması bugünün anısına John BARTH’ a hediye edildi.
Güzel ve anlamlı bir gün geçirdiğini söyleyerek John BARTH okulumuzdan ayrıldı.
Bugün okulumuza gelerek öğrencilerimize İngilizcenin önemini bir kez daha hatırlattığı için biz de kendisine teşekkür ediyoruz.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ