Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİN KOLEJİ HAMSİYE DOYDU.

12 Aralık 2011 Pazartesi 09:00:34 ÖÖ 3851 kez okundu.

10.ULUSLARARASI HAMSİ FESTİVALİ VE KARADENİZ EREĞLİ GEZİSİ

       Her yıl uluslararası düzeyde düzenlenen ve en uzun mangal ile Guıness ödüllüne sahip Hamsi Festivali ve Sevgi Barış Dostluk kenti Karadeniz Ereğli gezisi öğrenci ve velilerimize güzel bir hafta sonu yaşattı.

       Bu gezimiz, Karadeniz Ereğli Belediyesi ve okulumuz Gülerçin Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni A.Caner KIYCIOĞLU ’nun işbirliği ve girişimi ile ayrıca Müdür Yardımcımız Tuğba ZENGİNAL, Sınıf Öğretmenlerimizden Zeliha TOKUÇ ve Muhasebemiz Merve MARANGOZ ‘un büyük destekleri ile gerçekleşti. 20 kg. Hamsi, 20 adet büyük ekmek, 20 adet ızgara, 2 kg. Limon suyu, kömür, odun, ve diğer mangal malzemesi Karadeniz Ereğli Belediyesi ve Gülerçin Koleji tarafından katılımcılarımıza ücretsiz sağlandı. Balıklar katılımcı öğrenci ve velilerimizle birlikte Festival etkinlikleri eşliğinde Karadeniz’in en güzel sahilinin kıyısında mangalda pişirilerek afiyetle yenildi. Öğrencilerimiz bu gezi ile kültürel ve sosyal yönden de bilinçlendiler, sahil üzerinde yer alan Alemdar Gemi Müzesi ve Cehennemağzı Mağaraları ile tarihe yolculuk yaptılar, yöresel evler ile Anadolunun kültürel özelliklerini tanıdılar, trafik kurallarına uygun düzenlenmiş trafik eğitim parkında eğlenceli vakit geçirdiler. Ayrıca halka açık spor alanlarında birçok spor aletiyle vakit geçirerek spor faaliyetlerinde bulundular. Tüm bu etkinlik ve faaliyetlerin sonunda Ereylin AVM ‘ye de giden öğrencilerimiz burada günün yorgunluğunu azda olsa gidererek 6D sinema’da kısa film gösterimi, yemek ve diğer eğlenceli etkinliklere katılarak, Çerkezköy’e geri döndüler.
     
       Bu gezimizde Karadeniz Ereğli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne, balıklarımıza sahip çıkıp onların temizlenip ayıklanmasını sağlayan Nural Balıkçılığa, Alemdar Gemi Müzesi ve Cehenemağzı Mağaraları yetkilileri ve rehberlerine, kahvaltımız için özel hizmetlerinden dolayı Lal Kafe ve çalışanlarına, ilgileri ve yardımları için Ereylin AVM’ye, ulaşımımız için Türkay Seyahate, katılan öğrenci ve velilerimize, ayrıca mangalda emekleri büyük olan Muhasebemiz Merve MARANGOZ ‘un eşine, Sınıf Öğretmenimiz Zeliha TOKUÇ ‘un eşine ve Kantin Görevlimiz Habib YANIK ‘a çok teşekkürler…


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ