Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

KARDEŞ ANAOKULUMUZ KIZILPINAR ANAOKULU YENİLENDİ…

09 Aralık 2011 Cuma 08:57:55 ÖÖ 5025 kez okundu.

Kızılpınar anaokulu öğretmenlerinden Bahar KİRAZ’ın okulumuza gönderdiği Anaokulu için yardım isteği e-maili üzerine Müdür Yardımcımız Tuğba ZENGİNAL ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz A.Caner KIYICIOĞLU okullarını ziyaret ederek eksikleri belirlediler. 16 – 25 Kasım 2011 tarihleri arasında kurucumuz S. Bülent GÜLERÇİN ’in de izni ve desteğiyle bir kampanya başlattık.

 

Kampanyamız ile öğrenci ve velilerimizin destekleri doğrultusunda tadilat malzemesi, oyuncak, kırtasiye ve nakdi yardımları topladık. Kısa sürede topladığımız yardımlar ile 03 – 04 Aralık 2011 tarihleri arası, Kızılpınar anaokulunda fiziki yapının da genel özelliklerini koruyarak,  plastik ve yağlı boya işlemlerini tamamladık. Gerekli alanlarda çatlak v.b. yerlerde kazıma, kırma işlerini de yaparak alçı ile düzenleme işlerini yaptık. 05 Aralık 2011 tarihi ile kaba boya ve ince inşaat işlerinin bittiği anaokulumuza çağdaş ve modern anaokullarında kullanılan ve Kızılpınar anaokuluna da uygun mobilya, sandalye, dolap, öğretmen masası, koltuk, oyuncak dolabı, evcilik ve manav köşeleri mobilyaları, müzik köşesi, minder, halı gibi mobilyaları temin ettik ve anaokulumuza yerleştirdik. 06 – 07 Aralık tarihleri arasında elektrik işleri ve perde montaj işlemlerinin yapılırken bu süre içerisinde görsel düzenlemeler oluşturulup, bitirildi. Çok kısa zamanda anaokulumuz da eğitim öğretimi de çok fazla etkilemeden çalışmalarımızı tamamladık.
 08 Aralık 2011 tarihinde Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk KORKMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi ZENGİNAL, Kızılpınar Ak Parti İlçe Başkanı, Erzurumlular Derneği Heyeti, Kızılpınar İlköğretim Okulu Müdürü Ergun HAMZALI, Müdür Yardımcısı Çağdaş ÇELİKÖZ, Anaokulu Öğretmeni Bahar KİRAZ ve Hatice DAVULCU, Özel Gülerçin İlköğretim Okulu Müdürümüz Oktay BECERİK, Müdür Yardımcımız Tuğba ZENGİNAL, Görsel Sanatlar Öğretmeni A.Caner KIYCIOĞLU, Özel Gülerçin Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Gülten VATANSEVER ile birlikte kardeş anaokulumuzun açılışını gerçekleştirdik.
 Bu çalışmada emeği geçen ve başta Kurucumuz S. Bülent GÜLERÇİN, Okul Müdürümüz Oktay BECERİK, Müdür Yardımcımız Tuğba ZENGİNAL, Görsel Sanatlar Öğretmeni A.Caner KIYCIOĞLU, Yapı malzemesi destekleri ile İşlek Yapı Market Mesut İŞLEK’e, Kardeşler Yapı Market Sinan KOZUVA’ya, kırtasiye malzemesi için Sever Kırtasiye Aykut Sever‘e; yenileme çalışması sürecinde kardeş anaokulumuzun Müdür Yardımcısı Çağdaş ÇELİKÖZ ‘e ve okul personeline projenin gerçekleşmesi için girişimde bulunan kardeş anaokulumuzun öğretmeni Bahar KİRAZ’a, öğrencilerimize ve velilerimize sonsuz teşekkürler.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ