Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

ÇOK AMAÇLI STÜDYO ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNDE.

30 Kasım 2011 Çarşamba 10:22:42 ÖÖ 2783 kez okundu.

Kurulduğu Günden Bu Güne Çerkezköy’ün İlk ve Tek Özel Okulu Olan Gülerçin Koleji Sahip Olduğu İnteraktif Sınıfları, Fiziki Yapısı İle Öğrencilerine İlkleri Sunarken Her Geçen Gün Yeni Bir İlki de Öğrencilerine Sunmaya Devam Ediyor… Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübünün Girişimi İle Okulumuzda Fiziki Yapı Olarak En Uygun Alanda Boydan Boya Özel Ses Yalıtımlı Perdeleme İle Donatılmış Gerekli Işık ve Ses Düzenlemesinin Yapıldığı Çok Amaçlı Stüdyomuz Bu Günden İtibaren Öğrencilerimizin Hizmetine Sunulmuştur.

Stüdyomuzda Mesleki ve Sanatsal Stüdyo Fotoğrafçılığı Eğitimi, Bireysel ve Grup Olarak  Ses – Enstrüman Eğitimi, Ayrıca Sahip Olduğu Alt Yapı İle Bir Cep Sinemasına da Dönüşebilecek Sisteme Sahip Stüdyomuzda; Kısa ve Uzun Metrajlı Film Gösterimleri Tanıtım ve Kısa Film Çekimleri de Yapılabilecektir.  Tüm Öğrencilerimizin Kullanımına Sunulan Bu Stüdyoda Başarı İşlere İmza Atacaklarına Gönülden İnanıyor. Bu Alanın Kazanılmasında Emeğe Geçen Herkese Teşekkür Ediyoruz.

Bu Haber İçin Özel Hazırlanan Kısa Filmimizde Stüdyomuzun Yapım Aşamasında Yaşananlara Kısa Bir Göndermede Bulunduk… Mutlaka İzleyiniz…

Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü

 

 


 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ