Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

İLKÖĞRETİM HAFTASI PROGRAMIMIZ İLE YENİ DÖNEME ÇOK GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK.

18 Eylül 2018 Salı 13:56:40 ÖS 1266 kez okundu.

Her yıl eğitim ve öğretim faaliyetlerinin başlaması ile kutlanan ilköğretim haftası programımız bu yılda her yıl olduğu gibi okulumuz bahçesinde tüm kurumlarımızdan öğretmen öğrenci veli ve kurucumuz Sayın Sait Bülent GÜLERÇİN ve değerli eşi Sayın Deniz GÜLERÇİN, yönetim kurulumuzun değerli temsilcilerinin katılımı ve okul idarecilerimizin ev sahipliğinde gerçekleşti. Programımızın sunuculuğunu öğrencilerimiz, Nisa Nur AKTAŞ ve Tuna ÖZCAN yaptı. Programımız bu yılda okulumuz Uygulamalı dersler bölümünün koordinatörlüğünde gerçekleşti.
Programımız saygı duruşu ve Müzik Öğretmenimiz Gülben KIYCIOĞLU’nun yönetiminde İstiklal Marşımız ile başladı. Günün anlam ve önemine yönelik Kurucumuz Sayın Sait Bülent Gülerçin konuşmasını yaptı. Konuşmasında, Gülerçin Koleji’nin Bu günlere gelmesinde sahip olduğu başarıların çok önemli olduğunu belirten kurucumuz, Gülerçin Koleji’nin çağın gerektirdiği donanımlara sahip manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmenin önemine değinirken, eğitim öğretim döneminin başarılı olmasını diledi. Kurucumuz konuşmasında, "Büyük Türkiye'ye ulaşabilmek ve ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında yerini alabilmesi için çok iyi yetişmiş bir gençliğe ihtiyacımız vardır. Öncelikli hedefimiz, çağın gerektirdiği donanımlara sahip, araştıran, sorgulayan, gönlü millet, memleket ve bayrak sevgisiyle dolu, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmek olmalıdır. Diyerek konuşması sonlandırdı.
Kurucumuzdan sonra konuşmasını yapmak üzere Okul Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ Bu yıl ki 2018 – 2019 Eğitim ve Öğretim yılı ilköğretim haftasıyla Özel Gülerçin Eğitim Kurumlarının 10.Yılı olduğunu hatırlatarak, Gülerçin Koleji’nin 10. Yılını Kutlayarak konuşmasına başladı. 2018 – 2019 eğitim ve öğretim yılının başladığı bu haftada geleceğimizi emanet ettiğiniz eğitim kurumumuzun tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerine getirmek için yoğun ve özverili bir çaba içerisinde olduğunu belirtti. Eğitim yolculuğunun en büyük neferi olan ve en kutsal vazifeyi üstlenen öğretmenlerimiz ile birlikte, aklın ve bilimin ışığında ilerleyen, milli ve manevi değerleri ile kültürüne kök salarak evrensel olanı yakalayabilen güçlü bir geleceği inşa edeceğine inançlarının tam olduğunu belirten Okul Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ, Bu inançla, başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milletimizin şanlı tarihini yazan ecdadımızın, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ilham vereceğine ve onların cesaretlerinin çocuklarımızın geleceğe doğru atacakları her adımda onlara rehberlik ederek güçlerine güç katacağına inandığını ve güvendiğini belirterek 10 Yıldır eğitim ve öğretim faaliyetlerinde ki başarılarının da bunun bir kanıtı olduğunu belirtti. Bu duygu ve düşüncelerle, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni eden, Okul Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ istikbalimizi şekillendiren öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileyerek, Bölgemizin en büyük eğitim kadrosunu tek tek tanıtarak konuşmasını sonlandırdı.
Programımız daha sonra Okulumuz öğrencilerinden Beren ÇALIMBEY bu günün anlamını anlatan öğrenci konuşmasını yaptı. Hemen ardından okulumuz öğrencilerinden Zeynep Rüya ESMERAY ve Alp KAMAN şiirlerini okudular. Ardından 1. sınıfa yeni başlayan öğrencilerimize 8. sınıf öğrencilerimiz hediyelerini verdiler.
Programımızın diğer kısmında Okulumuz halk dansları öğretmenimiz Abdullah Coşkun’un hazırlamış olduğu Tekirdağ Yöresine ait dans gösterisini öğrencilerimiz sundular. Hemen ardından Okulumuzun müzik öğretmenimiz Gülben KIYCIOĞLU’nun hazırlamış olduğu ilkokul öğrencilerimizden oluşan cover müzik grubu programımıza renk kattı.
Bu anlamlı günü kalıcı kılmak için okulumuzun geleneksel olarak düzenlediği ağaç dikimi törenine Kurucumuz Sayın Sait Bülent GÜLERÇİN,  Gülerçin Koleji Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ, okul idarecilerimiz, 8. sınıf rehber öğretmenlerimiz Çiğdem ERDAĞ, Gözde EROL, Saadet BARITÇI ve 8. sınıf öğrencilerimiz katıldı. Ağaç dikim töreni ardından programımız son buldu.
Özel Gülerçin Eğitim Kurumları olarak 2018-2019 eğitim-öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize velilerimize başarılar diliyoruz.
 

 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ