Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

24 Kasım 2011 Perşembe 14:28:12 ÖS 3645 kez okundu.

24 Kasım Perşembe günü saat 13.30’ da okulumuzun konferans salonunda yapılan programa; Okul Müdürümüz Oktay BECERİK, Müdür Yardımcımız Tuğba ZENGİNAL, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.
24 Kasım Öğretmenler Günü Programı okulumuz Türkçe Öğretmen Ömer KÜRKLÜ önderliğinde, Bilgisayar Öğretmeni Sümeyye E.BURDURLUOĞLU, Görsel Sanatlar Öğretmeni A. Caner KIYICIOĞLU, Müzik Öğretmenimiz Nükhet ÖZTÜRK, Sınıf Öğretmenlerimizden Zeliha TOKUÇ tarafından hazırlanan programı, Beril BİLİCAN ve Fatma Türkü TATAR sundu.

Programımız saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ardından Okul Müdürümüz Oktay BECERİK günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı.
Okul Aile Birliği Başkanı Semra ASLAN kürsüye çıkarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı.
Emekli öğretmenimiz Sayın Halit TOKUÇ mesleki yıllarını anlatan bir slayt gösterisi sundu ve öğretmenlik hayatındaki anılarından bir kısmını bizimle paylaştı.
Van depreminde ölen öğretmenlerin anısına hazırlanan slaytı izledik.
Türkçe öğretmenimiz Ömer KÜRKLÜ, Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER’ in Öğretmenler Günü Kutlama mesajını okudu.
8-A sınıfı öğrencilerinden Özge SAĞLAM ‘’Atatürk’ten Son Mektup’’, 5-A sınıfı öğrencilerinden Simge Nur DORUK ‘’Canım Öğretmenim’’, 8-A sınıfı öğrencilerinden Rana Zeynep EREZ ‘’Dünyanın Bütün Çiçeklerini Getirin Bana’’ adlı şiirlerini okudular.
Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk’ü Anlamak ve Yaşatmak konulu şiir yarışmasında  ‘’O Sonsuza Kadar Var’’ adlı şiiri ile ilçede birinci olan Beril BİLİCAN ve yine Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü için ‘’ Öğretmen ve Gelecek ‘’ konulu şiir yarışmasında ‘’Hep Sen Olacaksın Öğretmenim’’ adlı  şiiri ile ilçede ikinci olan Özge SAĞLAM’a; Okul Müdürümüz Oktay BECERİK, Okul Aile Birliği Başkanı Semra ASLAN ve Okul Aile Birliği üyesi Çiğdem EREZ tarafından ödülleri verildi.
Okulumuz 5-A ve 6-A sınıflarının hazırlamış oldukları ‘’Sen Varsın Hep Öğretmenim, İleri Marşı ve Narino’’ adlı şarkıları ile Gençlik Korosunu dinledik.
2-A ve 3-A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘’ Canımsın Sen Öğretmenim ve Mavi Gezegen ‘’ adlı şarkıları ile ‘’ Minikler Korosunu ‘’ dinledik.
6-A sınıfı tarafından hazırlanan ‘’ Öğretmen Olmak İstiyorum’’ adlı oratoryoyu dinledik.
Tüm öğretmenlerimiz hep bir ağızdan ‘’Öğretmen Marşını’’ söylediler.
Okul Aile Birliği Başkanı Semra ASLAN ve Okul Aile Birliği üyeleri Çiğdem EREZ, İsmail DOĞAROĞLU öğretmenlerimize sürpriz hediyeler vererek Öğretmenler Gününü kutladılar.
Sunucularımız Fatma Türkü TATAR ve Beril BİLİCAN Öğretmenler Günü kutlama programımızı dinledikleri için herkese teşekkür ederek programı kapattılar.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ