Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

30 EYLÜL 2011 TARİHİNDE YAPILAN ÇERKEZKÖY BÖLGESEL GELİŞİM PROJESİ PLAKET TÖRENİ’NDE OKULUMUZDA GÖREV YAPAN ÖZLEM GÖKÇE PLAKET ALMAYA HAK KAZANDI.

01 Ekim 2011 Cumartesi 08:53:26 ÖÖ 2252 kez okundu.

Çerkezköy Bölgesel Gelişim Projesi kapsamında kurulan Ar-ge’de Eğitim 2011 yılında farklı mesleklere sahip 78 katılımcının a aylık bir sürede hazırladığı 128 proje içinde 6 proje Özel Çerkezköy Gülerçin İlköğretim okulunda Yabancı Diller Bölüm Başkanı olarak görev yapan ve okulumuzda yürütülen AB Comenius projesi koordinatörü Özlem GÖKÇE tarafından; Çerkezköy’ün sosyal yönden kalkınması yönünde projelendirilmiştir. Kendisinin dahil olduğu Eğitim Grubu toplam 19 projeye imza atmıştır. 

 

Gülerçin koleji olarak,bu ekibin kurulması fikrinin sahibi sayın Kaymakamımız Ayhan Bayhan’ı, sağladığı destek ve imkanlardan dolayı sayın Belediye Başkanımız  Ali Ertem’i, tüm gruplara büyük bir enerjiyle önderlik eden ve bu çalışma sürecinde ve sonucunda çok büyük emekleri olan sayın Belediye Başkan Yardımcımız Gökhan İnce’yi, Çerkezköy Gelişim projesine  hazırladığı projelerle destek veren Özlem Gökçe’yi, projeye katkısı olan herkesi tebrik eder, atılan bu adımların Çerkezköy’ü çok daha iyi yerlere taşımasını temenni ederiz.

 

 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ