Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

İLKÖĞRETİM HAFTASI.

19 Eylül 2011 Pazartesi 13:58:07 ÖS 3392 kez okundu.

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılını Gülerçin Koleji ailesi olarak 19 Eylül 2011 Pazartesi günü saat 09.30 da başlayan açılış töreni ile merhaba dedik. Açılış törenine kurucumuz Sait Bülent GÜLERÇİN, okul müdürümüz Oktay BECERİK, öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatları sevgili öğrencilerimiz, onların kıymetli velileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

Tören saat 09.30 da ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile son günlerde vatanımız için şehit düşen askerlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Ardından tek yürek hep bir ağızdan coşku ile söylenen İstiklal Marşını 3-A sınıfından Alper Kaan YÖRÜK adlı öğrencimizin önderliğinde söylenen Öğrenci Andı takip etti. Öğrencilerimizin yemininden sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul müdürümüz Oktay BECERİK’ten dinledik. Hemen ardından kurucumuz Sait Bülent GÜLERÇİN açılış konuşmasını yaptı. Okula yeni başlayan 1-A sınıfı öğrencileri kurucumuz Sait Bülent GÜLERÇİN’e çiçek hediye etti.

Bu duygusal anların ardından  2/A sınıfı öğrencilerinden Azra BILTIR  “ İlk Tören” şiirini, 3-A sınıfı öğrencilerinden Efe Anıl ÖZTÜRK ve Ayşe Selin SÖNMEZ “Okulumuz” şiirini, 8-A sınıfı öğrencisi Yağmur ÇOLAK İlköğretim haftası ile ilgili konuşmasını ve 1-A sınıfı öğrencisi Ayşe EREZ “Açıldı Okulmuz” adlı şiirini okudular.

Şiir ve konuşmaların ardından  8. sınıf öğrencileri 1. sınıfa başlayan minik kardeşlerine hoşgeldiniz hediyelerini verdiler. Okulumuz öğrencilerinden Ceyhun NASIR gitar dinletisini sunarken, Zeynep Melis ATLITÜRK de keman dinletisi ile davetlilere müzik ziyafeti verdiler. Ardından bugünün hem küçüğü hem de usta piyanisti 2-A sınıfı öğrencisi Elif Azra KUM hünerli parmakları ile misafirlere unutamayacakları bir müzik şöleni sundu. Beden Eğitimi öğretmenimiz Meliha TURAMAN’ın çalıştırdığı ve ikinci kademe kız öğrencilerinin sunmuş oldukları dans gösterisini izleyen konuklarımız keyifli vakit geçirmeye devam ettiler. Ülke çapında yapılan yardımlara kayıtsız kalmayan okulumuz, Türkçe Öğretmeni Ömer KÜRKLÜ önderliğinde Somali’ye yardım kampanyası başlatmış ve törende bu kampanya hakkında da bilgi verilmiştir. Programımız gelenekselleşen ağaç dikme ve 1.sınıfların okula ilk adım çalışmaları olan ayak basma törenleri ile sona ermiştir.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ