Hoş Geldiniz | 29 Mart 2024 Cuma

YAĞMURLU BİR İNGİLTERE SABAHINDAN HERKESE MERHABA.

07 Temmuz 2011 Perşembe 11:22:34 ÖÖ 3305 kez okundu.

Bugün burada 7. Günümüz, son iki gündür hava soğuk ve yağışlı, merak etmeyin çocuklar sıkı giyiniyorlar. Onlar şu anda dersteler, benimse toplantım var ve ilk kez bugün internette bu kadar uzun kalabiliyorum, sadece mail check yapıp çıkıyorum.
İlk gün sorunsuz bir uçuştan sonra Surrey üniversitesine ulaştık. Odalarımız oldukça güzel, zaten resimlerini sizlerle paylaşacağım.

 

Öğle yemeğini yedikten sonra biraz dinlendik ve malum buradaki sular bir garip su stoğu yapmak için Tesco’ya yani bizim Kipa’ya gittik. İlk gün çocukların biraz yorgun ve özlem içinde olmaları normal, ilk kez ailelerinden uzakta başka bir ülkedeler.
İkinci gün üniversitenin bağlı olduğu kent olan Guildford’a gittik. Burası aradığınız her şeyi bulabileceğiniz şirin bir yer. Öğleden sonra seviye belirleme sınavına girdiler ve ilk dersler yapıldı, öğretmenleriyle tanıştılar. Akşam ise beraber İtalyan, Yunan, Rus öğrencilerin de katıldığı disco’ya gittik, özellikle Esra çok sevdi.
3. gün ise tüm gün Cambridge’teydik. Burada öğrencilerimiz kraliyet ailesi mensuplarının okuduğu King2s College’I ziyaret ettiler ve ailışveriş yaptılar. Tüm gün gezide ne yediler diye merak etmeyin, yanımıza sandwich, su, meyve, kek ve cips veriyorlar tüm günü süren gezilerde. Biz zaten kaldığımız evin buzdolabını yiyecek ve içeceklerle doldurduk hatta çocukların yanına ders aralarında yemeleri için sürekli meyve veriyorum.
4. günde sabah derse gittiler ve öğleden sonra Guildford’ta alışveriş yaptılar.
Ve 5. Günde Londra’nın altını üstüne getirdik, Oxford Street, Buckingham palace, Trafalgar Square ve daha neler neler. Unutmadan söyleyeyim buradan bir sürü magnet ve anahtarlık aldı çocuklar hediye için çam sakızı çoban armağanı, Londra hatırası. Kraliçe sarayda değildi, oradayken bayrak çekiliyor ama askerlerini görebildik en azından.
Çarşamba günü tüm gün dersteydiler. Bugün ise sabah ders öğleden sonra yüzme ve bowling var. Bu arada 15.20’de Beril’le göz doktorundan randevu aldık çünkü gözlüğünü kaybetti. Öykü ve Esra’nın çok şükür sağlık sorunları yok şimdilik sadece Öykü biraz hapşırıyor ama doktora gitmek istemiyor, ateşi falan yok, polen alerjisi varmış.
Şimdilik benden bu kadar, çocuklarla yemeğe gideceğiz birazdan. Bu arada yemek demişken ilk gün balık, sonra köfte, sonra tavuk, hamburger çıktı. Yemekler oldukça güzel bu gidişle kilo alıp döneceğiz. Her öğünde süt, meyve ve tatlı çıkıyor, yani çocuklar aç kalmıyorlar endişeniz olmasın.
Bu arada ben biraz sağlık sorunu yaşadım ama şu an çok iyiyim, çocuklarda hiç yalnız kalmadılar, onlar dersteyken tedavi oldum, içiniz rahat olsun.
Herkese sevgiler, sıra şimdi resimlerde, bakıp özlem giderebilirsiniz

Hoşçakalın,
Görüşmek üzere…


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ