Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

GÜLERÇİN KOLEJİNDE TARİHİ BİR GÜN … OKULUMUZDA 2 HAZİRAN 2011 GÜNÜ, ANKARA’DAN GELEN ÇOK DEĞERLİ PROFESÖRLERİMİZİ VE AB LLP UZMANINI MİSAFİR ETTİK.

02 Haziran 2011 Perşembe 10:01:20 ÖÖ 3494 kez okundu.

T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 2011 dönemi Avrupa Dil Ödülü başvuru değerlendirmeleri tamamlanmış, buna göre ilk olarak ön Değerlendirme sürecini geçerek İçerik ve Kalite Değerlendirmesi sürecine alınan projemiz bu süreci de geçerek, okulumuz tarafından yürütülen Comenius projesi yabancı dil öğretimi,  iletişim planı ve etkinliklerimizle, Yerinde İzleme ve Değerlendirme (Saha Ziyareti) sürecine kalan projeler arasına girmeye hak kazanmıştır. 

 

Bu bağlamda, 2 Haziran 2011 tarihinde okulumuza Yerinde İzleme ve Değerlendirme amacıyla Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr.Özcan DEMİREL, dilbilim uzmanı Prof. Dr.  Güray KÖNİG ve LLP./Leonardo Programı Uzmanı İbrahim ERBİL Ankara’dan gelmişler ve incelemelerde bulunmuşlardır.
Kendileri; okulumuza ve bölgeye Avrupalılık boyutunu kazandırma konusundaki katkılarımızdan, Yabancı Dil eğitimimiz ve etkinliklerimizden  dolayı teşekkürlerini sunmuşlardır.
Sayın kurucumuz Sait Bülent Gülerçin, kendilerine bugünün anısına teşekkür ve onur belgesi takdim etmişlerdir.
Gülerçin Koleji olarak, Çerkezköy’e gelirken var olan beklentilerini okulumuzu ve uygulamalarımızı gördükten sonra yükselttiğimizi duymanın onurunu taşıyoruz..
Çok değerli misafirlerimize ve bu projeye katkılarından dolayı Kurucumuz Sait Bülent GÜLERÇİN’e, Okul Müdürümüz Oktay BECERİK’e , proje başvurusunu gerçekleştiren yabancı diller bölüm başkanımız Özlem GÖKÇE’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ