Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİN KOLEJİNDE AVRUPA GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI.

10 Mayıs 2011 Salı 08:20:42 ÖÖ 3118 kez okundu.

9 Mayıs Pazartesi günü Comenius projesindeki partnerlerimiz ile toplam 5 ülkeden katılan öğrencilerle gerçekleştirilen video konferansına okulumuzdan 5-A ve 6-A sınıfı öğrencileri katılmıştır.
Türkiye saati ile 10.30’da Gülerçin Koleji öğrencilerinin Finlandiya ile iletişim kurması ile başlayan etkinlik sırasıyla İtalya, İspanya ve Belçika ile saat 13.00’a kadar sürmüştür. Daha geniş kitlelerinde bu projenin ruhunu algılamasını ve birbirleriyle video konferans yöntemi ile internet üzerinden  görüntülü konuşmalarını, tanışmalarını hedefleyen etkinlik süresince, öğrencilerimiz başta İngilizce olmak üzere Fransızca,  İtalyanca, İspanyolca ve Fince basit cümleciklerle iletişim kurmanın heyecanını yaşadılar.

Gülerçin Koleji  5-A ve 6-A sınıfı öğrencileri  Finli sanatçı Emil Cedercreutz’un,  İtalyan sanatçı Enrico Baj’ın, İspanyol sanatçı Antoni Llena’nın ve kendi sanatçımız Fırat Uysal’ın eserlerini İngilizce konuşarak başarıyla tanıttılar. Bunun yanı sıra her ülkenin kendi anadilinde selamlaşan öğrencilerimiz hazırladıkları şarkılarla partnerlerimize müzik ziyafeti çektiler.
Öğrencilerimiz hayatları boyunca hatırlayacakları bu anda yabancı dil bilmenin önemini bizzat yaşayarak anladılar.
Katılan ve Gülerçin Kolejini başarıyla temsil eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ