Hoş Geldiniz | 29 Mart 2024 Cuma

AMBALAJ ATIKLARI GERİ KAZANIM PROJESİ SEMİNERİ.

05 Kasım 2010 Cuma 14:17:00 ÖS 3272 kez okundu.

Çerkezköy Belediyesinin başlattığı “Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Projesi” hakkında Gülerçin Koleji öğrencilerine seminer verildi. Çerkezköy Belediyesi tarafından görevlendirilen kişiler okulumuz öğrencilerine ambalaj atıklarını nasıl değerlendireceklerini ve nasıl geri kazandırabileceklerini bir sunumla anlattılar. Sunum sırasında öğrencilerin sorularına da cevap verildi. Doğa için tehlikeli olan atıkların doğada ne kadar zamanda kaybolduğu bilgisi de verildi. Ayrıca mahallelerde belediye tarafından belli günlerde bu atıkların alınabileceğini söylediler. 

 


 

Geri dönüşüme uygun atıklar için okulumuzda bulunan geri dönüşüm kutularını ve atık pil kutularını kullanmaları yönünde talimatlar verildi. Ayrıca evimizde bulunan pilleri de okulumuza getirerek değerlendirecekleri söylendi.
      Bu seminer sayesinde öğrencilerimiz geri dönüşüm hakkında yararlı bilgiler aldılar. Seminer sonunda öğrencilere proje ile ilgili kataloglar dağıtıldı. Bu seminerde katkılarından dolayı Çerkezköy Belediyesine teşekkür ediyoruz.
 

 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ