Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİN KOLEJİ İLK YILINDA SBS’DE BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI.

09 Temmuz 2010 Cuma 14:22:47 ÖS 3868 kez okundu.

     8 Ağustos 2009 tarihinde açılan okulumuz ilk yılında büyük bir başarıya imza attı. 2010 8. sınıf SBS’de; 1 Türkiye Birincisi çıkararak ve elde ettiği 476.736 puan ortalaması ile Türkiye birinciliğine adaydır.
     Düzenlenen ödül töreninde ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Hamdi ZENGİNAL ve Kurcumuz Sayın Sait Bülent GÜLERÇİN’den alan öğrencilerimizi kutluyoruz.

 

      5 Haziran 2010 tarihinde yapılan 8. Sınıflar Seviye Belirleme Sınavı sonuçları açıklandı. Genel olarak büyük başarı gösteren öğrencilerimiz arasından Elif Buse ÇALIŞKAN tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı ve 8.sınıf 2010 SBS’de Türkiye Birincisi oldu.  Okulumuz 476.128 puan ortalamasıyla Türkiye’de büyük bir başarı elde etmiştir.
       Bu başarıya ulaşmada, düzenli çalışmanın büyük etkisi olduğunu söyleyen Elif Buse ÇALIŞKAN, bunun yanı sıra sosyal etkinliklere de zaman ayırdığını, bundan sonraki hedeflerime ulaşmak için sistemli bir şekilde çalışmaya devam edeceğini ifade etti. Başarıya giden yolun hedef sahibi olmakla da ilgili olduğunu, bir hedefe ulaşmayı amaç edinince daha iyi motive olunduğunu söyleyen öğrencimizi, başarısından dolayı kutluyor ve kendisiyle gurur duyuyoruz.
        Gülerçin Koleji kuruluşunun daha ilk yılında imza attığı sosyal ve akademik , ulusal ve uluslar arası başarılara bir yenisini ekleyerek, 476.128 puan ortalamasıyla Türkiye’de büyük bir başarı elde etmiştir.
 Okulun açıldığı ilk günlerde kafalarında soru işareti olan , acaba doğru tercih mi yaptık diyen veli ve öğrencilerimiz SBS’de gösterilen bu başarıdan dolayı çok memnun olduklarını belirttiler.
        Gülerçin Koleji olarak SBS’ de gösterdikleri başarıdan dolayı tüm 8.sınıf öğrencilerimizi, onların her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen değerli velilerimizi  ve bu öğrencilerin yetişmesinde katkısı olan tüm öğretmenleri kutluyoruz.

 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ