Hoş Geldiniz | 29 Mart 2024 Cuma

GÜLERÇİN KOLEJİ 2. KADEME ÖĞRENCİLERİ İSTANBULDA.

25 Mart 2010 Perşembe 07:47:21 ÖÖ 2982 kez okundu.

Gülerçin Koleji 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılı II.dönem gezilerine 24 Mart Çarşamba günü start verdi.Öğretmenleri Tuğba ZENGİNAL, Filiz DURMUŞ, Zeliha TOKUÇ, Gül ACAR ve Muhammet ERTAN’ın eşlik ettiği geziye 1-2-3-4 ve 5. Sınıf öğrencileri ve velileri katıldı.Sabah 07.00’da yola çıkan öğrencilerin ilk durağı 2003 yılında ziyarete açılan bir açık hava müzesi olan Miniatürk oldu. Yaklaşık 105 tane eserin bulunduğu müzede öğrenciler ülkemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini bir arada görme fırsatını elde ettiler. 
 
 
       Miniatürk’ten sonra ikinci durak olan Rahmi Koç Müzesi’ne geçildi. Müzede bulunan eski model araba koleksiyonları,motorlar,bisikletler,uçaklar,denizaltı ve gemi öğrencilerde ve velilerde büyük ilgi uyandırdı.5.sınıf öğrencileri zeytin yağının  nasıl üretildiğini hangi süreçlerden geçtiğini öğrendiler. 
             Rahmi Koç Müzesi’nden sonra son olarak Turkuazoo Dev Akvaryum’a geçildi.Herkesin ilgisini çeken balıklar adeta su içinde dans ediyorlardı.Daha önce bu kadar çok balık türünü bir arada göremeyen öğrenciler onlara yem verdiler.Akvaryum içinde öğrencilerin en çok dikkatini çeken balıklar köpek balıkları oldu.Akvaryum turundan sonra öğrenciler öğretmenleri gözetiminde buz pateni yaparak gezinin tadını çıkarttılar.
    
        Geziye katılan tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.
 

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ