Hoş Geldiniz | 16 Nisan 2024 Salı

GÜLERÇİN KOLEJİNDE İLK KARNE HEYECANI.

18 Ocak 2010 Pazartesi 08:31:00 ÖÖ 3662 kez okundu.

Gülerçin Koleji öğrencileri bugün kurucumuzun, genel müdürümüzün, müdürümüzün, velilerimizin ve öğretmenlerin katıldığı bir törenle karneleriniz aldılar. Karnelerin yanı sıra programda, örnek davranışlarından dolayı onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimize belgeleri ve hediyeleri verildi. 
 
 
 
 
 
 
Ayrıca her sınıfta 1. Dönem sonunda en yüksek ortalamayı getiren öğrencilerimize ve okul genelinde en yüksek ortalamayı getiren öğrencimize de belgeleri törenle verildi. Bugünün anısına küçük birer armağan da alan öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.
Birinci dönem yaptığımız etkinlik fotoğraflarından ve ikinci dönem için planladığımız etkinliklerden oluşan slayt gösterisinin de yer aldığı programda okulumuzun açılış gününden bugüne yaşananların hatırlanmasıyla duygu dolu anlar yaşandı ve el ele vererek neleri başardığımızı görerek bir kez daha gururlandık ve onur duyduk.
 
Tüm öğrencilerimizi, birinci dönem gösterdikleri başarılardan örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyor, iyi bir tatil geçirmelerini, bu başarılarının ikinci dönem artarak devam etmesini diliyoruz. 

 

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ