Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ÇERKEZKÖY ÇOCUK YUVASINA ANLAMLI ZİYARET.

15 Ocak 2010 Cuma 13:28:14 ÖS 5719 kez okundu.

 13 Ocak Çarşamba Günü okulumuzun 1. 2. ve 3. Sınıf öğrencileri Çerkezköy Çocuk Yuvası’ na  anlamlı bir ziyarette bulundular. Ziyaret sonucu öğrencilerimizi odasında kabul eden Çerkezköy Çocuk  Yuvası Müdürü Mustafa DURSUN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerimizin ve yuva öğrencilerin kaynaşması adına bu ziyaretin önemi konuşuldu.  

Gülerçin Koleji 2/A sınıf öğretmeni Muhammet ERTAN ise yuva öğrencilerinin de bu kaynaşmaya kolejimize ziyarete gelerek destekleyebileceğini belirtti. Okulumuzun 1.sınıf öğretmeni Zeliha TOKUÇ, 2.sınıf öğretmeni Muhammet ERTAN, 3.sınıf öğretmeni Güllü ACAR  ve öğrencileri çocuk yuvasına hazırlattıkları pastaları ikram ettiler. Daha sonra öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ziyarete kabul ettikleri için Çerkezköy Çocuk Yuvası  Müdürü Mustafa DURSUN Bey’e teşekkür ederek yurttan ayrıldılar.

         Ayrıca okulumuzun 1. 2. ve 3. Sınıf öğrencileri yuva dönüşünde Çerkezköy  Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen 1.Geleneksel  Gülerçin Koleji Resim Sergisini ziyaret ettiler. Öğrencilerimizi sergi görevlisi olan resim öğretmenimiz Öznur KARA ve  almanca öğretmenimiz Türkan UZUN karşılamıştır. Sergiyi gezen öğrencilerimiz kendilerine ait olan resimleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.12-15 Ocak tarihleri arasında halkın ziyaretine açık olan sergiyi öğrencilerimiz neşe içinde gezerek okula dönüş yaptılar.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ