Hoş Geldiniz | 28 Mart 2024 Perşembe

“JENNY DOOLEY" İMZA GÜNÜNDE OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU...

18 Aralık 2009 Cuma 11:14:23 ÖÖ 6185 kez okundu.

Dünyanın dört bir tarafında yayınlanan, özellikle yabancı dil eğitiminde kullanılan yaklaşık 85 kitabın yazarı olan “JENNY DOOLEY” Gülerçin Koleji’nde imza gününde öğrencilerimizle buluştu…

Dünyanın dört bir tarafında yayınlanan, özellikle yabancı dil eğitiminde kullanılan yaklaşık 85 kitabın yazarı olan, yabancı dil öğretimini yazdığı zengin içerikli kitaplarla daha ilgi çekici ve eğlenceli hale getirerek tüm dünya çocuklarına sevdiren, İngilizce öğretimine büyük katkıları olan Express Publishing yazarlarından Jenny Dooley’i, 18 Aralık 2009 tarihinde okulumuzda misafir ettik. 

 

 

Kendisi konuşmasının başında okulumuzu çok beğendiğini, çok sıcak karşılandığını ifade etti.

Sabah 9.00’da başlayan söyleşi, yazarımızın öğrencilerimizin yönelttikleri soruları cevaplandırmasının ardından saat 10.00’da son buldu ve söyleşinin ardından Jenny Dooley öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı ve onlarla hatıra fotoğrafları çektirerek tek tek ilgilendi.

Yaptığı kapanış konuşmasında, öğrencilerimizin İngilizce’ye ve kendisine gösterdikleri ilgiden ve öğrencilerin ahlaki anlamda çok olgun davranışlar sergilemelerinden memnun kaldığını söyledi. Öğrencilerimizin sordukları soruları, telaffuzlarını, kendisinin sorduğu sorulara verdikleri cevapları çok beğenen Jenny Dooley, öğrencilerimizin yabancı dil seviyelerini çok iyi bulduğunu, yabancı dilde iletişim kurabilmelerini görmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi ve öğrencilerimizin yoğun isteği üzerine okulumuzu tekrar ziyaret edeceğinin sözünü verdi.

Daha sonra anasınıflarını ziyaret eden Jenny Dooley anaokulu öğrencilerimizin hazırladıkları sürpriz şarkıyı duyunca duygulu anlar yaşadı. Minik öğrencilerimizin kitaplarını imzalayan ve öğrencilerimizle tek tek ilgilenen, öğrencilerimizle İngilizce etkinlik yapan yazarımıza, anaokulu öğrencilerimiz, Gülerçin Koleji Müdür Vekili ve Yardımcısı Ahmet Keven ve Yabancı Diller Bölüm Başkanı Özlem Kasap okulumuz adına hediyelerini sundular ve öğrencilerimizin hafızalarında unutulmaz bir anı olarak kalacak olan bugünü yaşattıkları için teşekkür ettiler. 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ