Hoş Geldiniz | 19 Mart 2024 Salı

- GÜLERÇİN KOLEJİ YÖNETİM KURULU MECLİSTE

03 Temmuz 2009 Cuma 09:15:56 ÖÖ 7170 kez okundu.

 

 

     Çerkezköy’ün ilk ve tek özel okulu olan Gülerçin Koleji yönetim kurulu, Milli Eğitim Bakanı Nimet ÇUBUKÇU ve Millet Vekili Mehmet YÜKSEL ile görüştü.


     Gülerçin Koleji’nin kurucusu Sait Bülent GÜLERÇİN ile Eşi Deniz GÜLERÇİN, Genel Müdür Ali TUFAN ve Okul Müdürü Hasbi ALTUNTAŞ, Bakan ÇUBUKÇU’yu okulun açılışını yapmak üzere Çerkezköy’e davet ettiler.


     Gülerçin Koleji’nin açılışını Milli Eğitim Bakanı Nimet ÇUBUKÇU’nun yapmasını arzu ettiklerini belirten Sait Bülent GÜLERÇİN, bu konuda Bakan ÇUBUKÇU’dan randevu talep ettiklerini ve Sayın Bakan’ın programına göre okulun açılış tarihinin belirleneceğini belirtti.


     5404 m2 kapalı alana sahip Kolejin, açılışından kısa bir süre sonra, yarı olimpik yüzme havuzu, 500 kişilik konferans salonu ve cep sinema salonu ile kapalı spor salonunun yer alacağı, 3 kat olarak projelendirilen Sosyal Tesis inşaatının da başlayacağını belirten Sait Bülent GÜLERÇİN, böyle bir Eğitim Kompleksinin Çerkezköy’de ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik çok büyük bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ