Hoş Geldiniz | 08 Mayıs 2024 Çarşamba

GÜLERÇİN KOLEJİ BAHARI ŞENLİKLE KARŞILADI

14 Mayıs 2018 Pazartesi 12:59:21 ÖS 958 kez okundu.

Bir Gülerçin Koleji klasiği olan ve Okul Aile Birliği’nin her yıl düzenlediği “Geleneksel Bahar Şenliği” etkinliğimiz 13 Mayıs 2018 Cumartesi günü büyük bir coşkuyla yapıldı. Yoğun bir yılı geride bırakan öğrencilerimiz bu büyük şenlikte doyasıya eğlenerek bütün bir yılın stresini attılar. Kurucumuz Sayın Sait Bülent Gülerçin ve değerli eşi Deniz Gülerçin başta olmak üzere okul idaresi ve öğretmenlerimiz ile kıymetli öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen şenliğimizde coşku bir an olsun düşmedi. Bahar Şenliği için bu yıl da Büyükçavuşlu mevkiini tercih ettik. Okul Aile Birliği’nin her yıl düzenlediği "Bahar Şenliği" veliler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.
Bahar Şenliği etkinliğimizin ikinci kısmı okul müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ’nün açılış konuşmasıyla başladı. Öğrencilerimizin en sevdiği kısım olan yarışmalara geçildi. Şenlikte yaptığımız yarışmalar şöyle sıralandı:
•    Halat çekme
•    Sandalye
•   İp atlama
Yarışmalar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Eğlence dolu ve unutulmaz anlar yaşandı. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin de katılım gösterdiği yarışmalarla hayatlarına unutamayacakları kareler koydular. Kıyasıya mücadelelerin yapıldığı yarışmalarda kazanan dostluk ve eğlence oldu. Şenlik alanımızda büyüklerin ve küçüklerin faydalanması için patlamış mısır ve pamuk şeker makineleri, çocuklarımızın keyifli anlar geçirmesini sağlayan çoklu oyun havuzu vardı. Alanda gezen palyaço ve maskotlar öğrencilerimizin ilgi odağı oldu. Ayrıca misafirlerimize köfte ekmek ikramında bulunduk. Piknik alanına kurulan sahnemizde canlı müziğin tadını çıkardık.
Bol eğlenceli, coşkulu ve hoş zamanların yaşandığı etkinliğimiz bir yılın stresini alırken bizlerde öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk ifadesini görmekten büyük bir keyif aldık. Birlik beraberlik içinde gerçekleştirdiğimiz bir etkinliğimiz daha geride kaldı.  Gülerçin Koleji olarak,  başta Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya olmak üzere Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu’na, katılan ve birlikteliğimize katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ederiz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ