Hoş Geldiniz | 28 Mart 2024 Perşembe

GÜLERÇİN KOLEJİ MEZUNLARININ MUHTEŞEM BALOSU

08 Mayıs 2018 Salı 13:30:31 ÖS 1281 kez okundu.

Uzun ve yorucu geçen sınav maratonun ardından 12. ve 8. Sınıf öğrencilerimiz mezun olmanın verdiği gurur ile mezuniyet balolarında doyasıya eğlendiler. İdari kadro, sınıf rehber öğretmenlerimiz ve branş öğretmenlerimizin katılımıyla Silivri Eser Diamond Hotel’de gerçekleşen mezuniyet yemeğimiz Okul Müdürü Sayın Ömer Kürklü’nün konuşmasıyla başladı ardından sınıf rehber öğretmenlerimiz duygu ve düşüncelerini dile getirmesiyle devam etti. Birbirinden güzel yemeklerle devam eden balomuzda öğrencilerimiz, arkadaşları ile doyasıya sohbet ettiler. Yemeğin ardından mezuniyet pastalarını kesen 12. ve 8. Sınıf öğrencilerimiz balo salonunda müzik eşliğinde dans ettiler.
Öğrencilerimizin doyasıya tadını çıkarttığı, her anlarından keyif aldıkları bu muhteşem gece öğrencilerin sadece onlar için kapatılmış olan disko bölümde devam etti. Öğrencilerimiz için hazırlanmış çerezler, cipsler ve içecekler eşliğinde arkadaşları ile dans eden öğrencilerimizin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 
Gülerçin Koleji farkı ile gerçekleşen ihtişamlı mezuniyet balomuzda öğrencilerimiz havuz başında fotoğraflar çekip bu anlamlı günü de ölümsüzleştirdiler. Gülerçin koleji olarak tüm öğrencilerimize sınavlarında ve hayatlarında başarılar dileriz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ