Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

GÜLERÇİN KOLEJİ OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ANLAMLI DESTEK

03 Mayıs 2018 Perşembe 13:35:56 ÖS 1119 kez okundu.

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği olarak 16 Mart 2018 tarihinde  düzenlenmiş olan yardım yemeğinden elde edilen gelir ile alınan malzemeler   Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu ve Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi   yetkililerine teslim edildi. Destek olunacak  okullarla gerçekleştirilen  görüşmeler sonrası ihtiyaçlar belirlendi.Ardından gerekli malzemeler temin edildi.

Bu yılki yardım yemeğinden elde edilen gelirle, Müjgan-Serkan Karagöz Anaokuluna öğrencilerin yararlanabilmesi için iki adet 107 ekran televizyon, bir adet 80 ekran  televizyon hediye edildi.Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine ise iki adet bilgisayar, iki adet bilgisayar masası, bir adet yazıcı hediye edildi.
Özel Gülerçin Koleji Okul Müdürü Ömer Kürklü, Okul Aile Birliği Başkanı Esin KAYA ve Okul Aile Birliğinin Yönetim Kurulu Üyesi İlknur AKBULUT tarafından hediyeler  verildi. Her zaman birlikte olduğumuz velilerimize bu anlamlı etkinliğe katılarak destek oldukları için tekrar teşekkür ediyoruz. Okul- Öğretmen – Aile üçlü sacayağı işbirliğine önem veren okulumuz adına Okul Aile Birliği Başkanımıza ve okul aile birliği yönetim kurulu üyelerimize de gösterdikleri emek için ayrıca teşekkür ediyoruz.

 

Özel Gülerçin Eğitim Kurumları
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ